1 / 78

Bristol Marriott Royal Hotel

Bristol, Iso-Britannia

Hotellista

Bristolin tuomiokirkko ja Bristol Hippodrome Theatre sijaitsevat muutaman askeleen päässä majoituspaikasta. Tämä tasokas hotelli sijaitsee 1 km:n päässä kohteesta Bristolin yliopisto ja 1,1 km:n päässä kohteesta M Shed (museo). Kaikkien 266 huoneen varusteluun kuuluu LED-TVt. Huoneiden pillowtop-patjallisissa sängyissä on egyptinpuuvillaiset lakanat. Mukavuuksiin kuuluu 49-tuumainen älytelevisio ja digitaalikanavat. Huoneissa on oma kylpyhuone, ja sen varusteluun kuuluu ilmaiset hygieniatuotteet ja hiustenkuivaaja. Käytössäsi on business center, express-uloskirjautuminen ja kuivapesula-/pesulapalvelut. Tämä hotelli tarjoaa asiakkailleen 334 neliömetriä kokoustiloja, joihin kuuluu konferenssitila ja 6 kokoushuonetta. Palveluihin kuuluu maksullinen omatoiminen pysäköinti. Seuraavat palvelut ovat saatavilla: ympäri vuorokauden auki oleva kuntokeskus, ilmainen langaton internetyhteys ja concierge-palvelut. Tämän viktoriaanisen hotellin palveluihin kuuluu myös hääpalvelut ja juhlasali. Majoituspaikan ravintola, Miller and Carter, on hyvä paikka lounaan tai illallisen nauttimiseen; ravintolan erikoisuuksiin kuuluu brittiläinen keittiö. Palveluihin kuuluu myös ympärivuorokautinen huonepalvelu. Päätä päiväsi nauttimalla muutama drinkki baarissa. Maksullinen buffetaamiainen tarjotaan päivittäin klo 6.30–11.00.

  • Maksu buffetaamiaisesta: noin 18.50 GBP aikuisille ja 8.48 GBP lapsille
  • Omatoiminen pysäköinti: 17 GBP per päivä
  • Aikainen sisäänkirjautuminen (riippuu saatavuudesta): 10 GBP
  • Myöhäinen uloskirjautuminen on saatavilla lisämaksusta (saatavuuden mukaan)
  • Lisävuode: 15.0 GBP per päivä

Yllä oleva luettelo ei ehkä kata kaikkea. Maksut ja takuumaksut eivät välttämättä sisällä veroja, ja ne saattavat muuttua.

  • Majoituspaikassa on tarjolla yhdistettäviä/vierekkäisiä huoneita, joiden saatavuus on rajoitettua. Niitä voi pyytää ottamalla yhteyttä majoituspaikkaan. Yhteystiedot löytyvät varausvahvistuksesta.
  • Pysäköintialueella on korkeusrajoituksia.
  • Kaikki maksut voidaan maksaa käteisettömillä maksutavoilla, ja asiakkaat voivat päästä huoneeseen mobiililaitteella.
  • Kontaktiton sisäänkirjautuminen ja kontaktiton uloskirjautuminen ovat saatavilla.

Bristol Marriott Royal Hotel kartta

Osoite

Bristol Marriott Royal Hotel

Bristol, Englanti, Yhdistynyt Kuningaskunta

N 51.45213 E -2.59961

Suunnittele matkasi AI-Amelian kanssa