1 / 68

Hotel Phoenicia Express

Hotellista

Therme Bucureștin kylpylä ja Băneasa Shopping City sijaitsevat 15 minuutin ajomatkan päässä majoituspaikasta. Tämä tasokas hotelli sijaitsee 14,7 km:n päässä kohteesta Romanian parlamenttitalo ja 6 km:n päässä kohteesta Petrom City. Kaikissa 181 huoneessa on ilmastointi, minibaari sekä LCD-televisio. Jokaisessa huoneessa on parveke. Käytössäsi on kaapelikanavat ja ilmainen internetyhteys (langaton ja kiinteä). Huoneissa on oma kylpyhuone, ja sen varusteluun kuuluu kylpyamme, hiustenkuivaaja ja tohvelit. Etäisyydet pyöristetään lähimpään 0,1 mailiin ja kilometriin.

Băneasa Shopping City - 5,8 km / 3,6 mi
Petrom City - 6 km / 3,7 mi
Victoria Park - 6,8 km / 4,3 mi
Baneasan metsä - 7,2 km / 4,5 mi
S-Park - 9,5 km / 5,9 mi
Casa Presei Libere (rakennus) - 10 km / 6,2 mi
Press House - 10 km / 6,2 mi
Water Park Otopenin vesipuisto - 10,2 km / 6,3 mi
World Trade Center (toimistorakennus) - 10,3 km / 6,4 mi
Giulesti-stadion - 10,7 km / 6,6 mi
Floreasca Business Park - 10,7 km / 6,6 mi
Promenada - 10,7 km / 6,7 mi
RomExpo (messukeskus) - 10,9 km / 6,7 mi
Arcul de Triumf -stadion - 11,3 km / 7 mi
Bucharest Arch of Triumph - 11,3 km / 7 mi

Lähimmät lentokentät ovat:
Bukarest (BBU-Aurel Vlaicu) - 8,5 km / 5,3 mi
Bukarest (OTP-Henri Coandan kansainvälinen lentokenttä) - 8,4 km / 5,2 mi

Majoituspaikan ensisijainen lentokenttä on Bukarest (OTP-Henri Coandan kansainvälinen lentokenttä).

Käytössäsi on ympäri vuorokauden auki oleva business center, ilmaiset sanomalehdet aulassa ja kuivapesula-/pesulapalvelut. Tämä hotelli tarjoaa asiakkailleen seuraavat kokoustilat: konferenssitila ja 5 kokoushuonetta. Palveluihin kuuluu ilmainen pysäköinti. Voit hemmotella itseäsi kylpylässä, sillä sen palveluihin kuuluvat muun muassa hierontapalvelut ja kasvohoidot. Paikan päällä on lisäksi kuntoklubi, sisäuima-allas sekä sauna. Tämän hotellin palveluihin kuuluu muun muassa ilmainen langaton internetyhteys, concierge-palvelut ja hääpalvelut. Byblos, joka on yksi tämän hotellin 2 ravintolasta, tarjoaa herkkuja joka makuun. Halutessasi käytössäsi on myös ympärivuorokautinen huonepalvelu. Baarissa voit nauttia raikasta juotavaa. Maksullinen buffetaamiainen on tarjolla päivittäin.
  • Maksu buffetaamiaisesta: noin 20 RON aikuisille ja 20 RON lapsille

Yllä oleva luettelo ei ehkä kata kaikkea. Maksut ja takuumaksut eivät välttämättä sisällä veroja, ja ne saattavat muuttua.

  • Hierontapalvelut tulee varata etukäteen. Varauksen voi tehdä ottamalla majoituspaikkaan yhteyttä ennen saapumista soittamalla varausvahvistuksessa olevaan numeroon.
  • Korkeintaan 7 vuotta vanhat lapset voivat majoittua ilmaiseksi, kun he käyttävät vanhemman tai huoltajan huoneessa olevia sänkyjä.
  • Vain sisäänkirjautuneet asiakkaat saavat oleskella huoneissa.

Hotel Phoenicia Express kartta

Osoite

Hotel Phoenicia Express

Bukarest, Romania

N 44.5221 E 26.03043

Suunnittele matkasi AI-Amelian kanssa