1 / 100

Chileno Bay Resort & Residences, Auberge Resorts Collection

Los Cabos, Meksiko

Hotellista

Chileno Bay Resort & Residences, Auberge Resorts Collection sijaitsee rannalla, ja Chileno Beach (ranta) sijaitsee 4 minuutin ajomatkan päässä ja Santa Maria Beach (ranta) 9 minuutin ajomatkan päässä. Tämä ylellinen lomakeskus sijaitsee 14,6 km:n päässä kohteesta Médanon ranta ja 8,5 km:n päässä kohteesta Cabo del Sol Golf. Tässä majoituspaikassa on 127 yksilöllisesti sisustettua huonetta, joiden varusteluun kuuluu muun muassa jääkaappi ja minibaari. Huoneiden Tempur Pedic -patjallisissa sängyissä on ylelliset vuodevaatteet. Jokaisessa huoneessa on kalustettu parveke tai terassi. Mukavuuksiin kuuluu taulutelevisio ja kaapelikanavat. Käytössäsi on myös ilmainen langaton internetyhteys. Kylpyhuoneesta löytyy erillinen kylpyamme ja suihku, syvä kylpyamme sekä designer-hygieniatuotteet. Käytössäsi on business center, kuivapesula-/pesulapalvelut ja ympäri vuorokauden auki oleva vastaanotto. Käytössäsi on lentokenttäkuljetukset (saatavilla ympäri vuorokauden). Jos saavut autolla, voit pysäköidä helposti, sillä ilmainen valet-pysäköinti kuuluu myös palveluihin. Voit rentoutua täyden palvelun kylpylässä, jonka palveluihin sisältyvät muun muassa hierontapalvelut ja kasvohoidot. Nauti auringosta hotellin yksityisellä rannalla tai kokeile palveluihin kuuluvaa 3 ulkouima-allasta. Hotellista löytyvät myös seuraavat mukavuudet/harrastukset: höyrysauna ja ympäri vuorokauden auki oleva kuntokeskus. Tämän lomakeskuksen palveluihin kuuluu ilmainen langaton internetyhteys, concierge-palvelut ja lastenvahti (lisämaksusta). Nauti ruoista lomakeskuksen ravintolassa nimeltä Comal, joka on yksi majoituspaikan 3 ravintolasta. Tämän ravintolan erikoisuuksiin kuuluu paikallinen keittiö. Palveluihin kuuluu myös ympärivuorokautinen huonepalvelu ja kahvila. Käytössäsi on allasbaari sekä 2 baaria. Maksullinen täysi aamiainen on tarjolla päivittäin.

  • Maksu täydestä aamiaisesta: noin 45–60 USD aikuisille ja 45–60 USD lapsille
  • Lentokenttäkuljetusmaksu: 370 USD per ajoneuvo (menopaluu, korkeintaan 4 henkilöä)
  • Kuljetuksen hinta per lapsi: 370 USD (menopaluu), (max. ikä 12 vuoden ikäiset)
  • Lemmikit: 150 USD per lemmikki per yöpyminen
  • Avustajaeläimistä ei veloiteta lisämaksuja
  • Myöhäinen uloskirjautuminen on saatavilla lisämaksusta (saatavuuden mukaan)

Yllä oleva luettelo ei ehkä kata kaikkea. Maksut ja takuumaksut eivät välttämättä sisällä veroja, ja ne saattavat muuttua.

  • Golfin tiiajat, hierontapalvelut ja kylpylähoidot tulee varata etukäteen. Varauksen voi tehdä ottamalla majoituspaikkaan yhteyttä ennen saapumista soittamalla varausvahvistuksessa olevaan numeroon.
  • Vain sisäänkirjautuneet asiakkaat saavat oleskella huoneissa.
  • Majoituspaikassa on tarjolla yhdistettäviä/vierekkäisiä huoneita, joiden saatavuus on rajoitettua. Niitä voi pyytää ottamalla yhteyttä majoituspaikkaan. Yhteystiedot löytyvät varausvahvistuksesta.
  • Kaikki maksut voidaan maksaa käteisettömillä maksutavoilla.
  • Kontaktiton sisäänkirjautuminen ja kontaktiton uloskirjautuminen ovat saatavilla.

Chileno Bay Resort & Residences, Auberge Resorts Collection kartta

Osoite

Chileno Bay Resort & Residences, Auberge Resorts Collection

Cabo San Lucas, Baja California Sur, Meksiko

N 22.95396 E -109.802355

Suunnittele matkasi AI-Amelian kanssa