1 / 100

Los Cabos Golf Resort, Trademark Collection by Wyndham

La Paz, Meksiko

Hotellista

Los Cabos Golf Resort, Trademark Collection by Wyndham sijaitsee keskustassa, ja Cabo San Lucas Country Club 1 minuutin ajomatkan päässä ja Reyn venesatama 6 minuutin ajomatkan päässä. Tämä perheystävällinen lomakeskus sijaitsee 5,2 km:n päässä kohteesta Médanon ranta ja 5,4 km:n päässä kohteesta Cabo San Lucasin luonnonkaari. Tässä majoituspaikassa on 74 yksilöllisesti kalustettua huonetta. Huoneiden varusteluun kuuluu muun muassa keittonurkkaus, jossa on jääkaappi ja mikroaaltouuni. Jokaisessa huoneessa on kalustettu parveke tai terassi. Mukavuuksiin kuuluu satelliittikanavat sekä ilmainen langaton internetyhteys. Varusteluun kuuluu puhelin, tallelokero ja työpöytä. Käytössäsi on tietokonepiste, kuivapesula-/pesulapalvelut ja ympäri vuorokauden auki oleva vastaanotto. Palveluihin kuuluu ilmainen valet-pysäköinti. Harjoittele swingiäsi hotellin golfkentällä tai kokeile palveluihin kuuluvaa 2 ulkouima-allasta. Tämän lomakeskuksen palveluihin kuuluu muun muassa ilmainen langaton internetyhteys, concierge-palvelut ja lastenvahti (lisämaksusta). Majoituspaikan uima-altaalla sijaitseva ravintola, Double Eagle, tarjoaa näkymän uima-altaalle. Palveluihin kuuluu myös huonepalvelu (rajoitettuina aikoina) ja baari/aulabaari. Hotelli järjestää ilmaiset kutsut, joilla voit tavata muita asiakkaita. Kutsut järjestetään päivittäin. Tässä lomakeskuksessa voit rentoutua uima-altaassa ja tilata juomia kätevästi allasbaarista.

  • Golfin tiiajat tulee varata etukäteen. Varauksen voi tehdä ottamalla majoituspaikkaan yhteyttä ennen saapumista soittamalla varausvahvistuksessa olevaan numeroon.
  • Majoituspaikassa on tarjolla yhdistettäviä/vierekkäisiä huoneita, joiden saatavuus on rajoitettua. Niitä voi pyytää ottamalla yhteyttä majoituspaikkaan. Yhteystiedot löytyvät varausvahvistuksesta.
  • Tämä majoituspaikka ei salli lemmikkejä ja avustajaeläimiä.
  • Autoa ei tarvita tähän majoituspaikkaan pääsemiseksi.

Los Cabos Golf Resort, Trademark Collection by Wyndham kartta

Osoite

Los Cabos Golf Resort, Trademark Collection by Wyndham

Cabo San Lucas, Baja California Sur, Meksiko

N 22.907051 E -109.902336

Suunnittele matkasi AI-Amelian kanssa