1 / 33

Quinta das Vinhas

Calheta, Portugali

Hotellista

Eglise de Faja da Ovelha sijaitsee 10,4 kilometrin päässä ja Ponta Do Solin ranta 11,5 kilometrin päässä majoituspaikasta. Tämä loma-asunto sijaitsee 16,1 km:n päässä kohteesta Paul do Marin ranta ja 17,9 km:n päässä kohteesta 25 Fontes and Cascada da Risco. Tässä majoituspaikassa on 20 yksilöllisesti kalustettua huonetta, joiden varusteluun kuuluu muun muassa jääkaappi ja mikroaaltouuni. Varusteluun kuuluu Select Comfort -patjallinen sänky. Jokaisessa huoneessa on parveke tai terassi. Ilmainen langaton internetyhteys pitää sinut yhteydessä verkkoon. Huoneissa on oma kylpyhuone, ja sen varusteluun kuuluu suihku, hiustenkuivaaja ja kylpytakit. Käytössäsi on pyykinpesutilat, kirjasto ja tallelokero vastaanotossa. Palveluihin kuuluu ilmainen pysäköinti. Hemmottele itseäsi kylpylässä, jonka hoitoihin kuuluu muun muassa hierontapalvelut; terassi ja puutarha tarjoavat upeat näkymät. Tämän loma-asunnon palveluihin kuuluu myös ilmainen langaton internetyhteys ja kiertoajelu-/lippupalvelu. Quinta das Vinhas tarjoaa asiakkailleen ravintolan ja välipalabaarin/delin. Baarissa voit nauttia raikasta juotavaa. Maksullinen buffetaamiainen on tarjolla päivittäin.

  • Maksu buffetaamiaisesta: noin 14 EUR aikuisille ja 12 EUR lapsille

Yllä oleva luettelo ei ehkä kata kaikkea. Maksut ja takuumaksut eivät välttämättä sisällä veroja, ja ne saattavat muuttua.

  • Vain sisäänkirjautuneet asiakkaat saavat oleskella huoneissa.
  • Tämä majoituspaikka toivottaa tervetulleiksi kaikki asiakkaat seksuaaliseen suuntautumiseen tai sukupuoli-identiteettiin katsomatta (LGBTQ+ -ystävällinen).

Quinta das Vinhas kartta

Osoite

Quinta das Vinhas

Calheta, Portugali

N 32.73531 E -17.18742

Suunnittele matkasi AI-Amelian kanssa