1 / 62

Hotellista

Villa Tasca sijaitsee maaseudulla, ja Santa Maria del Monte -portaat ja Palazzo Senatorio (palatsi) sijaitsevat 10 minuutin ajomatkan päässä. Tämä perheystävällinen majatalo sijaitsee 5,6 km:n päässä kohteesta Chiesa di Santa Maria del Monte ja 5,7 km:n päässä kohteesta Chiesa del Gesù. Kaikkien 10 huoneen varusteluun kuuluu minibaari ja taulutelevisio. Jokaisessa huoneessa on kalustettu parveke tai terassi. Mukavuuksiin kuuluu digitaalikanavat sekä ilmainen langaton internetyhteys. Huoneissa on oma kylpyhuone, ja sen varusteluun kuuluu suihku, sadesuihkupää ja ilmaiset hygieniatuotteet. Etäisyydet pyöristetään lähimpään 0,1 mailiin ja kilometriin.

Chiesa di Santa Maria del Monte - 5,6 km / 3,5 mi
Palazzo Senatorio (palatsi) - 5,7 km / 3,5 mi
Chiesa del Gesù - 5,7 km / 3,5 mi
Santa Maria del Monte -portaat - 5,8 km / 3,6 mi
Museo d'Arte Contemporanea Caltagirone - 5,9 km / 3,7 mi
Chiesa di San Pietro - 6,2 km / 3,9 mi
Museo dei Padri Cappuccini - 6,3 km / 3,9 mi
Ponte di San Francesco - 6,5 km / 4 mi
Chiesa di San Francesco d'Assisi - 6,5 km / 4,1 mi
Giardino Pubblico - 6,6 km / 4,1 mi
Museo Civico al Carcere Borbonico - 6,6 km / 4,1 mi
Museo Diocesano Caltagirone - 6,6 km / 4,1 mi
Cattedrale di San Giuliano - 6,6 km / 4,1 mi
Keramiikkamuseo - 7,1 km / 4,4 mi
Bosco di Santo Pietron luonnonsuojelualue - 18,9 km / 11,8 mi

Lähimmät lentokentät ovat:
Comiso (CIY-Vincenzo Magliocco) - 43,8 km / 27,2 mi
Catania (CTA-Catania–Fontanarossa) - 66,1 km / 41,1 mi

Majoituspaikan ensisijainen lentokenttä on Catania (CTA-Catania–Fontanarossa).

Käytössäsi on express-sisäänkirjautuminen, express-uloskirjautuminen ja kielitaitoinen henkilökunta. Tämä majatalo tarjoaa asiakkailleen 0 neliömetriä kokoustiloja, joihin kuuluu konferenssitila ja kokoushuone. Käytössäsi on lentokenttäkuljetukset (saatavilla ympäri vuorokauden). Jos saavut autolla, voit pysäköidä helposti, sillä ilmainen valet-pysäköinti kuuluu myös palveluihin. Täyden palvelun kylpylässä voit rentoutua esimerkiksi hieronnassa. Paikan päällä on lisäksi kuntosali sekä kauden mukainen ulkouima-allas. Tämän välimerellisen majatalon palveluihin kuuluu myös ilmainen langaton internetyhteys, concierge-palvelut ja lastenvahti (lisämaksusta). Asiakkaat pääsevät lähistöllä sijaitseviin kohteisiin alueellisilla kuljetuksilla (lisämaksusta). Majatalon ravintola tarjoaa näkymän puutarhaan. Ruokailu on mahdollista myös ulkona, ja muihin palveluihin kuuluu baari/aulabaari ja kahvila. Ilmainen buffetaamiainen tarjoillaan päivittäin klo 8.30–10.30.

Majoituspaikka veloittaa seuraavat maksut:

  • Kaupungin perimä vero: 2.00 EUR per henkilö per yö korkeintaan 2 yöstä. Tätä veroa ei peritä alle 15 vuotta vanhoilta lapsilta.

Tässä on mainittu kaikki majoituspaikan meille ilmoittamat maksut.

  • Lentokenttäkuljetusmaksu: 50 EUR per henkilö
  • Lentokenttäkuljetus per lapsi: 40.00 EUR menopaluu (3–10 vuoden ikäiset)
  • Lemmikkimaksu: 20 EUR per lemmikki (vaihtelee yöpymisen keston mukaan)
  • Avustajaeläimistä ei veloiteta lisämaksuja
  • Myöhäinen uloskirjautuminen on saatavilla lisämaksusta (saatavuuden mukaan)
  • Lisävuode: 15.0 EUR per yöpyminen

Yllä oleva luettelo ei ehkä kata kaikkea. Maksut ja takuumaksut eivät välttämättä sisällä veroja, ja ne saattavat muuttua.

  • Kaikkien asiakkaiden, myös lasten, tulee olla läsnä sisäänkirjautumisen yhteydessä, ja heidän tulee näyttää virallinen kuvallinen henkilöllisyystodistus tai passi.
  • Kansallisten määräysten vuoksi käteismaksut eivät voi ylittää 5000 EUR:n suuruista summaa tässä majoituspaikassa. Saat lisätietoja asiasta ottamalla yhteyttä majoituspaikkaan varausvahvistuksessa olevien tietojen avulla.
  • Kausiluontoinen ulkouima-allas avataan toukokuussa.
  • Majoituspaikassa on tarjolla yhdistettäviä/vierekkäisiä huoneita, joiden saatavuus on rajoitettua. Niitä voi pyytää ottamalla yhteyttä majoituspaikkaan. Yhteystiedot löytyvät varausvahvistuksesta.
  • Asiakkaat voivat järjestää lemmikkiensä majoituksen ottamalla yhteyttä suoraan majoituspaikkaan käyttämällä varausvahvistuksessa olevia yhteystietoja (lemmikeistä veloitetaan lisämaksuja, ja niistä löytyy lisätietoja lisämaksuja koskevassa osiossa).
  • Kontaktiton sisäänkirjautuminen ja kontaktiton uloskirjautuminen ovat saatavilla.

Villa Tasca kartta

Osoite

Villa Tasca

Caltagirone, Italia

N 37.267603 E 14.484995

Suunnittele matkasi AI-Amelian kanssa