1 / 100

Holiday Inn Cambridge, an IHG Hotel

Cambridge, Iso-Britannia

Hotellista

Holiday Inn Cambridge, an IHG Hotel sijaitsee esikaupunkialueella, ja Cambridge Business Park sijaitsee 5 minuutin ajomatkan päässä ja St John's Innovation Centre 5 minuutin ajomatkan päässä. Tämä kylpylälomalle soveltuva hotelli sijaitsee 3,8 km:n päässä kohteesta Cambridge Regional College ja 4,1 km:n päässä kohteesta The River Cam. Kaikkien 161 huoneen varusteluun kuuluu taulutelevisio. Mukavuuksiin kuuluu satelliittikanavat sekä ilmainen langaton internetyhteys. Huoneissa on oma kylpyhuone, ja sen varusteluun kuuluu suihkun ja kylpyammeen yhdistelmä, ilmaiset hygieniatuotteet ja hiustenkuivaaja. Varusteluun kuuluu puhelin, tallelokero ja työpöytä. Etäisyydet pyöristetään lähimpään 0,1 mailiin ja kilometriin.

Cambridge Regional College - 2 km / 1,3 mi
Cambridge Science Park - 3 km / 1,9 mi
Murray Edwards College - 3,4 km / 2,1 mi
Ascension Parish Burial Ground - 3,4 km / 2,1 mi
Cambridge Business Park - 3,6 km / 2,2 mi
Lucy Cavendish College - 3,6 km / 2,2 mi
Castle Hill - 3,8 km / 2,3 mi
Kettle's Yard - 3,8 km / 2,3 mi
Cambridgen yliopisto - 3,8 km / 2,4 mi
Cambridge & County Folk Museum - 3,8 km / 2,4 mi
Magdalene College (koulu) - 3,8 km / 2,4 mi
Churchill College (koulu) - 3,9 km / 2,4 mi
The Backs - 3,9 km / 2,4 mi
The River Cam - 3,9 km / 2,5 mi
Jesus Green - 4,1 km / 2,5 mi

Lähimmät lentokentät ovat:
Cambridge (CBG) - 12,1 km / 7,5 mi
Lontoo (STN-Stansted) - 53,2 km / 33 mi

Majoituspaikan ensisijainen lentokenttä on Lontoo (STN-Stansted).

Käytössäsi on business center, ilmaiset sanomalehdet aulassa ja kuivapesula-/pesulapalvelut. Tämä hotelli tarjoaa asiakkailleen 126 neliömetriä kokoustiloja, joihin kuuluu konferenssikeskus ja 10 kokoushuonetta. Palveluihin kuuluu maksullinen omatoiminen pysäköinti. Voit rentoutua kylpylässä, jonka palveluihin sisältyvät muun muassa hierontapalvelut, vartalohoidot ja kasvohoidot. Paikan päällä on lisäksi kuntoklubi, sisäuima-allas sekä kuumavesiallas. Tämän hotellin palveluihin kuuluu muun muassa ilmainen langaton internetyhteys, concierge-palvelut ja piknikalue. Majoituspaikan ravintola, The Junction, on hyvä paikka illallisen nauttimiseen; ravintolan erikoisuuksiin kuuluu brittiläinen keittiö. Palveluihin kuuluu myös ympärivuorokautinen huonepalvelu. Baarissa voit nauttia raikasta juotavaa. Maksullinen englantilainen aamiainen tarjotaan päivittäin klo 7.00–9.30.
  • Maksu englantilaisesta aamiaisesta: noin 16.95 GBP per henkilö
  • Omatoiminen pysäköinti: 8.00 GBP per yö
  • Lisävuode: 25.0 GBP per yö

Yllä oleva luettelo ei ehkä kata kaikkea. Maksut ja takuumaksut eivät välttämättä sisällä veroja, ja ne saattavat muuttua.

  • Hierontapalvelut ja kylpylähoidot tulee varata etukäteen. Varauksen voi tehdä ottamalla majoituspaikkaan yhteyttä ennen saapumista soittamalla varausvahvistuksessa olevaan numeroon.
  • Enintään 2 korkeintaan 12 vuotta vanhaa lasta voi majoittua ilmaiseksi, kun he käyttävät vanhemman tai huoltajan huoneessa olevia sänkyjä.
  • Majoituspaikassa on tarjolla yhdistettäviä/vierekkäisiä huoneita, joiden saatavuus on rajoitettua. Niitä voi pyytää ottamalla yhteyttä majoituspaikkaan. Yhteystiedot löytyvät varausvahvistuksesta.
  • Kontaktiton uloskirjautuminen on saatavilla.
  • Tämä majoituspaikka toivottaa tervetulleiksi kaikki asiakkaat seksuaaliseen suuntautumiseen tai sukupuoli-identiteettiin katsomatta (LGBTQ+ -ystävällinen).

Holiday Inn Cambridge, an IHG Hotel kartta

Osoite

Holiday Inn Cambridge, an IHG Hotel

Cambridge, Englanti, Yhdistynyt kuningaskunta

N 52.23769 E 0.114459

Suunnittele matkasi AI-Amelian kanssa