1 / 29

Hotel Riva Del Sole

Elba, Italia

Hotellista

Hotel Riva Del Sole sijaitsee merenrannalla, joten Marina di Campon ranta löytyy kivenheiton päästä ja Arcipelago Toscanon kansallispuisto puolestaan vain 3 minuutin ajomatkan päästä majoituspaikasta. Tämä tasokas hotelli sijaitsee 1,1 km:n päässä kohteesta Galenzana ja 2,4 km:n päässä kohteesta Museo Faunistico (eläinmuseo). Kaikkien 59 huoneen varusteluun kuuluu minibaari ja taulutelevisio. Mukavuuksiin kuuluu satelliittikanavat sekä ilmainen langaton internetyhteys. Huoneissa on oma kylpyhuone, ja sen varusteluun kuuluu suihku, ilmaiset hygieniatuotteet ja bidee. Varusteluun kuuluu puhelin, tallelokero ja työpöytä. Etäisyydet pyöristetään lähimpään 0,1 mailiin ja kilometriin.

Marina di Campon ranta - 0,1 km / 0,1 mi
Museo Faunistico (eläinmuseo) - 1,3 km / 0,8 mi
Arcipelago Toscanon kansallispuisto - 1,3 km / 0,8 mi
Elba Island Aquarium (akvaariokeskus) - 1,8 km / 1,1 mi
Galenzana - 1,8 km / 1,1 mi
Palombaian ranta - 3,3 km / 2,1 mi
Spiaggia di Fonza - 3,8 km / 2,4 mi
Procchion uimaranta - 5,9 km / 3,7 mi
Cavolin uimaranta - 6,2 km / 3,9 mi
La Paolina - 7,6 km / 4,7 mi
Re di Noce - 7,9 km / 4,9 mi
Lacona Beach (ranta) - 9,6 km / 6 mi
Spiaggia Laconella - 9,7 km / 6 mi
Fetovaia (ranta) - 9,7 km / 6,1 mi
Campo alla Sughera - 9,9 km / 6,1 mi

Käytössäsi on ympäri vuorokauden auki oleva vastaanotto, kielitaitoinen henkilökunta ja matkatavarasäilytys. Asiakkaiden käytössä on lentokenttäkuljetukset (saatavilla pyynnöstä) ilmaiseksi. Seuraavat palvelut ovat saatavilla: ilmainen langaton internetyhteys, concierge-palvelut ja televisio yleisissä tiloissa. Majoituspaikan baari/aulabaari, Riva del Sole, on hyvä paikka lounaan tai illallisen nauttimiseen; ravintolan erikoisuuksiin kuuluu paikallinen keittiö. Palveluihin kuuluu myös huonepalvelu (rajoitettuina aikoina). Ilmainen buffetaamiainen tarjoillaan päivittäin klo 7.30–10.30.
  • Lemmikit: 10 EUR per lemmikki per yö
  • Avustajaeläimistä ei veloiteta lisämaksuja
  • Vauvansänky: 15.0 EUR per yö

Yllä oleva luettelo ei ehkä kata kaikkea. Maksut ja takuumaksut eivät välttämättä sisällä veroja, ja ne saattavat muuttua.

  • Kaikkien asiakkaiden, myös lasten, tulee olla läsnä sisäänkirjautumisen yhteydessä, ja heidän tulee näyttää virallinen kuvallinen henkilöllisyystodistus tai passi.
  • Kansallisten määräysten vuoksi käteismaksut eivät voi ylittää 5000 EUR:n suuruista summaa tässä majoituspaikassa. Saat lisätietoja asiasta ottamalla yhteyttä majoituspaikkaan varausvahvistuksessa olevien tietojen avulla.

Hotel Riva Del Sole kartta

Osoite

Hotel Riva Del Sole

Campo nell'Elba, Italia

N 42.74766 E 10.23674

Suunnittele matkasi AI-Amelian kanssa