1 / 33

Hotel Imperion

Asturia, Espanja

Hotellista

Hotel Imperion sijaitsee joenrantakadulla, ja Puente Romano (silta) ja AsturSellaAventuran seikkailu-urheilukeskus sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä. Tämä tasokas hotelli sijaitsee 21,3 km:n päässä kohteesta Covadongan järvet ja 24,5 km:n päässä kohteesta Biskajanlahti. Tässä majoituspaikassa on 18 ilmastoitua huonetta, joissa on yksityinen kuumavesiallas ja LCD-televisio. Huoneiden Select Comfort -patjallisissa sängyissä on egyptinpuuvillaiset lakanat. Mukavuuksiin kuuluu digitaalikanavat sekä ilmainen langaton internetyhteys. Huoneissa on oma kylpyhuone, ja sen varusteluun kuuluu poreamme ja ilmaiset hygieniatuotteet. Käytössäsi on tietokonepiste, express-sisäänkirjautuminen ja ilmaiset sanomalehdet aulassa. Palveluihin kuuluu maksullinen omatoiminen pysäköinti. Hyödynnä polkupyörien vuokraus ja terassi. Tämän hotellin palveluihin kuuluu ilmainen langaton internetyhteys, concierge-palvelut ja televisio yleisissä tiloissa. Tämä hotelli tarjoaa asiakkailleen ravintolan, kahvila ja huonepalvelun (rajoitettuina aikoina). Päätä päiväsi nauttimalla muutama drinkki baarissa. Maksullinen buffetaamiainen on tarjolla päivittäin.

  • Maksu buffetaamiaisesta: noin 7.00 EUR aikuisille ja 5 EUR lapsille
  • Lisävuode: 25.0 EUR per yöpyminen

Yllä oleva luettelo ei ehkä kata kaikkea. Maksut ja takuumaksut eivät välttämättä sisällä veroja, ja ne saattavat muuttua.

  • Kansallisten määräysten vuoksi käteismaksut eivät voi ylittää 1000 EUR:n suuruista summaa tässä majoituspaikassa. Saat lisätietoja asiasta ottamalla yhteyttä majoituspaikkaan varausvahvistuksessa olevien tietojen avulla.
  • Kaikki maksut voidaan maksaa käteisettömillä maksutavoilla.

Hotel Imperion kartta

Osoite

Hotel Imperion

Cangas de Onis, Espanja

N 43.350472 E -5.132999

Suunnittele matkasi AI-Amelian kanssa