1 / 100

VILLA GUINIGI EXCLUSIVE RESIDENCE & POOL

Pisa-Lucca, Italia

Hotellista

Käytössäsi on limusiini- / town car -palvelu, kuivapesula-/pesulapalvelut ja kielitaitoinen henkilökunta. Asiakkailla on käytössään maksulliset lentokenttäkuljetukset (saatavilla pyynnöstä) ja maksulliset risteilyterminaalikuljetukset. Hotellin tarjoamiin harrastuksiin/mukavuuksiin kuuluu kuntokeskus, kauden mukainen ulkouima-allas ja vuokrattavia polkupyöriä. Tämän toscanalaistyylisen majatalon palveluihin kuuluu myös ilmainen langaton internetyhteys, concierge-palvelut ja lastenvahti (lisämaksusta). Lisämaksullisilla kuljetuksilla pääset lähistön rannalle tai ostoskeskukseen. Tämä majatalo tarjoaa asiakkailleen myymälän ja huonepalvelun (rajoitettuina aikoina).

  • Kaikkien asiakkaiden, myös lasten, tulee olla läsnä sisäänkirjautumisen yhteydessä, ja heidän tulee näyttää virallinen kuvallinen henkilöllisyystodistus tai passi.
  • Vain sisäänkirjautuneet asiakkaat saavat oleskella huoneissa.
  • Majoituspaikassa on tarjolla yhdistettäviä/vierekkäisiä huoneita, joiden saatavuus on rajoitettua. Niitä voi pyytää ottamalla yhteyttä majoituspaikkaan. Yhteystiedot löytyvät varausvahvistuksesta.
  • Tarvitset auton päästäksesi tähän majoituspaikkaan.
  • Kaikki maksut voidaan maksaa käteisettömillä maksutavoilla.
  • Tämä majoituspaikka toivottaa tervetulleiksi kaikki asiakkaat seksuaaliseen suuntautumiseen tai sukupuoli-identiteettiin katsomatta (LGBTQ+ -ystävällinen).

VILLA GUINIGI EXCLUSIVE RESIDENCE & POOL kartta

Osoite

VILLA GUINIGI EXCLUSIVE RESIDENCE & POOL

Capannori, Italia

N 43.91229 E 10.56916

Suunnittele matkasi AI-Amelian kanssa