1 / 42

Hotellista

Käytössäsi on satelliittikanavat ja ilmainen internetyhteys (langaton ja kiinteä). Huoneissa on oma kylpyhuone, ja sen varusteluun kuuluu suihku, bidee ja hiustenkuivaaja. Varusteluun kuuluu puhelin, tallelokero ja työpöytä. Käytössäsi on kuivapesula-/pesulapalvelut, kielitaitoinen henkilökunta ja matkatavarasäilytys. Palveluihin kuuluu ilmainen pysäköinti. Hyödynnä terassi, puutarha ja ilmainen langaton internetyhteys. Tämän hotellin palveluihin kuuluu myös televisio yleisissä tiloissa ja kiertoajelu-/lippupalvelu. Tämä hotelli tarjoaa asiakkailleen ravintolan ja kahvila. Päätä päiväsi nauttimalla muutama drinkki baarissa. Maksullinen mannermainen aamiainen on tarjolla päivittäin.

  • Kaikkien asiakkaiden, myös lasten, tulee olla läsnä sisäänkirjautumisen yhteydessä, ja heidän tulee näyttää virallinen kuvallinen henkilöllisyystodistus tai passi.
  • Tarvitset auton päästäksesi tähän majoituspaikkaan.
  • Tämä majoituspaikka toivottaa tervetulleiksi kaikki asiakkaat seksuaaliseen suuntautumiseen tai sukupuoli-identiteettiin katsomatta (LGBTQ+ -ystävällinen).

Antica Locanda Luigina kartta

Osoite

Antica Locanda Luigina

Carrodano, Italia

N 44.247111 E 9.621486

Suunnittele matkasi AI-Amelian kanssa