1 / 31

Badiaccia Camping Village

Umbria, Italia

Hotellista

Käytössäsi on kuivapesula-/pesulapalvelut, kielitaitoinen henkilökunta ja matkatavarasäilytys. Käytössäsi on lentokenttäkuljetukset. Jos saavut autolla, voit pysäköidä helposti, sillä ilmainen pysäköinti kuuluu myös palveluihin. Voit nauttia hyvästä säästä hotellin yksityisellä rannalla tai pelata erän golfia palveluihin kuuluvalla golfkentällä. Tämän leirintäalueen palveluihin kuuluu ilmainen langaton internetyhteys, pelihalli/-huone ja ostosmahdollisuuksia paikan päällä. Lähistöllä sijaitseville nähtävyyksille pääsee helposti alueellisilla kuljetuksilla (lisämaksusta). Badiaccia Camping Village tarjoaa asiakkailleen ravintolan ja välipalabaarin/delin. Baarissa voit nauttia raikasta juotavaa. Lisämaksusta voit ostaa myös mannermaisen aamiaisen.

  • Kaikkien asiakkaiden, myös lasten, tulee olla läsnä sisäänkirjautumisen yhteydessä, ja heidän tulee näyttää virallinen kuvallinen henkilöllisyystodistus tai passi.
  • Lemmikkejä saa tuoda vain tiettyihin huoneisiin, ja myös muita lemmikkejä koskevia rajoituksia sovelletaan (saat lisätietoja lemmikeistä veloitettavista maksuista lisämaksuja koskevasta osiosta). Asiakkaat voivat pyytää tällaista huonetta ottamalla yhteyttä suoraan majoituspaikkaan käyttämällä varausvahvistuksessa olevia yhteystietoja.

Badiaccia Camping Village kartta

Osoite

Badiaccia Camping Village

Castiglione del Lago, Italia

N 43.180289 E 12.016501

Suunnittele matkasi AI-Amelian kanssa