1 / 82

New Rubik's Castle

Catania, Italia

Hotellista

Mukavuuksiin kuuluu satelliittikanavat sekä ilmainen langaton internetyhteys. Kylpyhuoneesta löytyy bidee ja hiustenkuivaaja. Käytössäsi on muun muassa huoneessa tarjottava hierontapalvelu. Huone siivotaan päivittäin, ja silitysrauta/-lauta on saatavilla pyynnöstä. Käytössäsi on kuivapesula-/pesulapalvelut ja matkatavarasäilytys. Hyödynnä lentokenttäkuljetukset (saatavilla ympäri vuorokauden). Käytössäsi on terassi sekä ilmainen langaton internetyhteys ja kiertoajelu-/lippupalvelu. Aamiaismajoitus tarjoaa asiakkailleen huonepalvelun (rajoitettuina aikoina). Baarissa voit nauttia raikasta juotavaa.

  • Kaikkien asiakkaiden, myös lasten, tulee olla läsnä sisäänkirjautumisen yhteydessä, ja heidän tulee näyttää virallinen kuvallinen henkilöllisyystodistus tai passi.
  • Asiakkaat voivat järjestää lemmikkiensä majoituksen ottamalla yhteyttä suoraan majoituspaikkaan käyttämällä varausvahvistuksessa olevia yhteystietoja (lemmikeistä veloitetaan lisämaksuja, ja niistä löytyy lisätietoja lisämaksuja koskevassa osiossa).

New Rubik's Castle kartta

Osoite

New Rubik's Castle

Catania, Italia

N 37.499693 E 15.08392

Suunnittele matkasi AI-Amelian kanssa