1 / 71

Great Wolf Lodge Grand Mound

Seattle, Yhdysvallat

Hotellista

Great Wolf Lodge Grand Mound sijaitsee maaseudulla, ja Great Wolf Lodge Grand Mound sijaitsee 1 minuutin ajomatkan päässä ja Connors Candy Cottage 7 minuutin ajomatkan päässä majoituspaikasta. Tämä perheystävällinen lomakeskus sijaitsee 7,5 km:n päässä kohteesta Centralia Outlets ja 7,9 km:n päässä kohteesta NW Sports Hub. Kaikissa 407 huoneessa on ilmastointi, jääkaappi sekä mikroaaltouuni. Käytössäsi on kylpyhuone, josta löytyy suihkun ja kylpyammeen yhdistelmä ja hiustenkuivaaja. Varusteluun kuuluu tallelokero, kahvin-/vedenkeitin ja puhelin (ilmaiset paikallispuhelut). Käytössäsi on business center, ympäri vuorokauden auki oleva vastaanotto ja pankkiautomaatti/pankkipalvelut. Tämä lomakeskus tarjoaa asiakkailleen seuraavat kokoustilat: konferenssikeskus ja kokoushuoneita. Palveluihin kuuluu maksullinen omatoiminen pysäköinti. Hotellin tarjoamiin harrastuksiin/mukavuuksiin kuuluu vesipuisto ja kuumavesiallas. Tämän lomakeskuksen palveluihin kuuluu pelihalli/-huone, lahjatavaraliikkeitä/lehtikioskeja ja myyntiautomaatti. Nauti ruoista tämän lomakeskuksen monissa ruokailupaikoissa, joihin kuuluu 3 ravintolaa ja 2 kahvilaa. Palveluihin kuuluu myös baari/aulabaari ja allasbaari, joissa voit rentoutua raikkaan juoman parissa.

  • Omatoiminen pysäköinti: 15 USD per päivä

Yllä oleva luettelo ei ehkä kata kaikkea. Maksut ja takuumaksut eivät välttämättä sisällä veroja, ja ne saattavat muuttua.

  • Tämä majoituspaikka toivottaa tervetulleiksi kaikki asiakkaat seksuaaliseen suuntautumiseen tai sukupuoli-identiteettiin katsomatta (LGBTQ+ -ystävällinen).

Great Wolf Lodge Grand Mound kartta

Osoite

Great Wolf Lodge Grand Mound

Centralia, Washington, Yhdysvallat

N 46.790055 E -123.011569

Suunnittele matkasi AI-Amelian kanssa