1 / 39

SpringHill Suites Charleston Riverview

Charleston - SC, Yhdysvallat

Hotellista

SpringHill Suites Charleston Riverview sijaitsee keskustassa, ja Medical University of South Carolina (yliopisto) ja College of Charleston 5 minuutin ajomatkan päässä. Tämä hotelli sijaitsee 5,4 km:n päässä kohteesta Charleston Aquarium ja 5,4 km:n päässä kohteesta Charleston City Market. Kaikkien 123 huoneen varusteluun kuuluu mikroaaltouuni ja LCD-televisio. Sängyissä on ylelliset vuodevaatteet. Kaikissa huoneissa on parisängyn kokoinen vuodesohva. Käytössäsi on kaapelikanavat ja ilmainen internetyhteys (langaton ja kiinteä). Huoneissa on osittain avoin kylpyhuone, ja sen varusteluun kuuluu suihkun ja kylpyammeen yhdistelmä, sadesuihkupää ja ilmaiset hygieniatuotteet. Käytössäsi on ympäri vuorokauden auki oleva business center, express-sisäänkirjautuminen ja express-uloskirjautuminen. Palveluihin kuuluu ilmainen pysäköinti. Hotellin tarjoamiin harrastuksiin/mukavuuksiin kuuluu ulkouima-allas, kuumavesiallas ja kuntokeskus. Tämän hotellin palveluihin kuuluu muun muassa ilmainen langaton internetyhteys, concierge-palvelut ja televisio yleisissä tiloissa. Asiakkaat pääsevät lähistöllä sijaitseviin kohteisiin alueellisilla kuljetuksilla (lisämaksusta). Täysi aamiainen kuuluu hintaan.

Majoituspaikka veloittaa seuraavat maksut:

  • Lomakeskusmaksu: 2.28 USD per majoitustila per yö

Tässä on mainittu kaikki majoituspaikan meille ilmoittamat maksut.

  • Enintään 3 korkeintaan 18 vuotta vanhaa lasta voi majoittua ilmaiseksi, kun he käyttävät vanhemman tai huoltajan huoneessa olevia sänkyjä.
  • Tämä majoituspaikka toivottaa tervetulleiksi kaikki asiakkaat seksuaaliseen suuntautumiseen tai sukupuoli-identiteettiin katsomatta (LGBTQ+ -ystävällinen).

SpringHill Suites Charleston Riverview kartta

Osoite

SpringHill Suites Charleston Riverview

Charleston, Etelä-Carolina, Yhdysvallat

N 32.777794 E -79.964165

Suunnittele matkasi AI-Amelian kanssa