1 / 40

Hotellista

VisPas Hotel sijaitsee keskustassa, ja Dendrariumin puisto ja Presidentinlinna 15 minuutin kävelymatkan päässä. Tämä tasokas hotelli sijaitsee 0,9 km:n päässä kohteesta Parlamenttitalo ja 1 km:n päässä kohteesta Yhdistyneiden kansakuntien kehitysohjelma. Kaikkien 35 huoneen varusteluun kuuluu minibaari ja LCD-televisio. Mukavuuksiin kuuluu kaapelikanavat sekä ilmainen langaton internetyhteys. Huoneissa on oma kylpyhuone, ja sen varusteluun kuuluu kylpyamme tai suihku, hiustenkuivaaja ja kylpytakit. Varusteluun kuuluu puhelin, tallelokero ja työpöytä. Etäisyydet pyöristetään lähimpään 0,1 mailiin ja kilometriin.

Dendrariumin puisto - 0,5 km / 0,3 mi
Presidentinlinna - 0,9 km / 0,5 mi
Parlamenttitalo - 0,9 km / 0,6 mi
Yhdistyneiden kansakuntien kehitysohjelma - 1 km / 0,6 mi
Tapani III Suuren puisto - 1,1 km / 0,7 mi
Moldovan kansallisooppera ja -baletti - 1,1 km / 0,7 mi
National Ethnographic & Nature Museum - 1,3 km / 0,8 mi
Katedraalipuisto - 1,3 km / 0,8 mi
Pyhä portti - 1,4 km / 0,9 mi
Alunelulin puisto - 1,4 km / 0,9 mi
Arcul de Triumf (riemukaari) - 1,5 km / 0,9 mi
Kansallinen historiamuseo - 1,5 km / 0,9 mi
Kishinevin katedraali - 1,5 km / 0,9 mi
Government House (kuvernöörin virka-asunto) - 1,5 km / 0,9 mi
Catedrala Nasterea Domnului - 1,5 km / 1 mi

Lähin suuri lentokenttä on Chișinăun kansainvälinen lentoasema (RMO) - 14,9 km / 9,3 mi

Käytössäsi on tietokonepiste, express-sisäänkirjautuminen ja express-uloskirjautuminen. Tämä hotelli tarjoaa asiakkailleen 450 neliömetriä kokoustiloja, joihin kuuluu konferenssitila ja kokoushuone. Käytössäsi on lentokenttäkuljetukset (saatavilla ympäri vuorokauden). Jos saavut autolla, voit pysäköidä helposti, sillä ilmainen pysäköinti kuuluu myös palveluihin. Hyödynnä terassi, puutarha ja ilmainen langaton internetyhteys. Tämän hotellin palveluihin kuuluu myös hääpalvelut ja juhlasali. Majoituspaikan ravintola, VisPas, on hyvä paikka lounaan tai illallisen nauttimiseen; ravintolan erikoisuuksiin kuuluu moderni eurooppalainen keittiö. Palveluihin kuuluu myös ympärivuorokautinen huonepalvelu. Baarissa voit nauttia raikasta juotavaa. Ilmainen buffetaamiainen tarjoillaan arkipäivisin klo 7.00–10.00.
  • Lentokenttäkuljetusmaksu: 25 EUR per ajoneuvo yhteen suuntaan
  • Lisävuode: 20 EUR per yö

Yllä oleva luettelo ei ehkä kata kaikkea. Maksut ja takuumaksut eivät välttämättä sisällä veroja, ja ne saattavat muuttua.

  • Jos tarvitset viisumin, majoituspaikkasi saattaa pystyä auttamaan sinua viisumiin tarvittavien asiakirjojen kanssa. Lisätietoja asiasta saat majoituspaikasta, jonka yhteystiedot löytyvät varausvahvistuksesta. Majoituspaikka saattaa veloittaa tästä avusta, vaikka peruuttaisitkin varauksesi myöhemmin. Kaikki järjestelyt sovitaan suoraan matkustajan ja majoituspaikan kesken.
  • Enintään 2 korkeintaan 12 vuotta vanhaa lasta voi majoittua ilmaiseksi, kun he käyttävät vanhemman tai huoltajan huoneessa olevia sänkyjä.
  • Tämä majoituspaikka ei salli lemmikkejä ja avustajaeläimiä.

VisPas Hotel kartta

Osoite

VisPas Hotel

Chişinău, Moldova

N 47.0323940718 E 28.81894985211

Suunnittele matkasi AI-Amelian kanssa