1 / 47

Hotellista

Tui Lodge Motel sijaitsee keskustassa, ja Riccarton Road ja Westfield Riccarton Mall (ostoskeskus) 5 minuutin ajomatkan päässä. Tämä motelli sijaitsee 16,2 km:n päässä kohteesta Lytteltonin satama ja 17,8 km:n päässä kohteesta Sumner Beach (ranta). Tässä majoituspaikassa on 6 yksilöllisesti kalustettua huonetta. Huoneiden varusteluun kuuluu muun muassa keittiö, jossa on täysikokoinen jääkaappipakastin ja uuni. Ilmainen langaton internetyhteys pitää sinut yhteydessä verkkoon. Varusteluun kuuluu puhelin, mikroaaltouuni ja vedenkeitin. Käytössäsi on ilmaiset sanomalehdet aulassa, kielitaitoinen henkilökunta ja matkatavarasäilytys. Käytössäsi on lentokenttäkuljetukset (saatavilla ympäri vuorokauden). Jos saavut autolla, voit pysäköidä helposti, sillä ilmainen pysäköinti kuuluu myös palveluihin. Seuraavat palvelut ovat saatavilla: yökerho ja ilmainen langaton internetyhteys. Ne asiakkaat, jotka haluavat koettaa pelionneaan, voivat hyödyntää ilmaiset kasinokuljetukset. Tämä motelli tarjoaa asiakkailleen myymälän ja huonepalvelun. Tällä majoituspaikalla ei ole Qualmark® -luokitusta. Asiakkaidemme hyödyksi olemme tehneet luokituksen oman luokitusjärjestelmämme perusteella.

  • Lentokenttäkuljetusmaksu: 30 NZD per ajoneuvo (menopaluu, korkeintaan 3 henkilöä)
  • Lemmikit: 20 NZD per lemmikki per yöpyminen
  • Avustajaeläimistä ei veloiteta lisämaksuja
  • Myöhäinen uloskirjautuminen on saatavilla lisämaksusta (saatavuuden mukaan)
  • Vauvansänky: 10.0 NZD per yö

Yllä oleva luettelo ei ehkä kata kaikkea. Maksut ja takuumaksut eivät välttämättä sisällä veroja, ja ne saattavat muuttua.

  • Lemmikkejä saa tuoda vain tiettyihin huoneisiin, ja myös muita lemmikkejä koskevia rajoituksia sovelletaan (saat lisätietoja lemmikeistä veloitettavista maksuista lisämaksuja koskevasta osiosta). Asiakkaat voivat pyytää tällaista huonetta ottamalla yhteyttä suoraan majoituspaikkaan käyttämällä varausvahvistuksessa olevia yhteystietoja.
  • Kaikki maksut voidaan maksaa käteisettömillä maksutavoilla, ja asiakkaat voivat päästä huoneeseen mobiililaitteella.
  • Kontaktiton sisäänkirjautuminen ja kontaktiton uloskirjautuminen ovat saatavilla.

Tui Lodge Motel kartta

Osoite

Tui Lodge Motel

Christchurch, Uusi-Seelanti

N -43.53828 E 172.584684

Suunnittele matkasi AI-Amelian kanssa