1 / 43

Hotel Indigo Columbus at Riverfront Place, an IHG Hotel

Columbus, Georgia, Yhdysvallat

Springer Opera House on lähistöllä

Hotellista

Hotel Indigo Columbus at Riverfront Place, an IHG Hotel sijaitsee keskustassa, ja Columbuksen osavaltion yliopisto ja Chattahoochee River 10 minuutin ajomatkan päässä. Tämä hotelli sijaitsee 1,3 km:n päässä kohteesta Springer Opera House ja 1,7 km:n päässä kohteesta RiverCenter for the Performing Arts. Kaikissa 107 huoneessa on ilmastointi ja äly-tv:t. Mukavuuksiin kuuluu kaapelikanavat sekä ilmainen langaton internetyhteys. Käytössäsi on kylpyhuone, josta löytyy kylpyamme tai suihku ja hiustenkuivaaja. Varusteluun kuuluu puhelin, tallelokero ja kahvin-/vedenkeitin. Käytössäsi on business center, kuivapesula-/pesulapalvelut ja ympäri vuorokauden auki oleva vastaanotto. Palveluihin kuuluu maksullinen omatoiminen pysäköinti. Hotellin tarjoamiin harrastuksiin/mukavuuksiin kuuluu ulkouima-allas ja kuntokeskus. Majoituspaikan ravintolassa, Denim & Oak Riverfront, on baari/aulabaari. Palveluihin kuuluu myös kahvila. Tilauksen mukaan valmistettu aamiainen on saatavilla arkipäivisin lisämaksusta.

Majoituspaikka veloittaa seuraavat maksut:

  • 8 prosentin matkailumaksu

Tässä on mainittu kaikki majoituspaikan meille ilmoittamat maksut.

  • Maksu tilauksen mukaan valmistetusta aamiaisesta: noin 11–16 USD per henkilö
  • Valet-pysäköinti: 10 USD per yö (ilman kulkurajoituksia)
  • Lemmikit: 75 USD per lemmikki per yöpyminen
  • Avustajaeläimistä ei veloiteta lisämaksuja

Yllä oleva luettelo ei ehkä kata kaikkea. Maksut ja takuumaksut eivät välttämättä sisällä veroja, ja ne saattavat muuttua.

  • Uima-allasta voi käyttää klo 7.00–22.00.
  • Lapset voivat majoittua ilmaiseksi, kun he käyttävät vanhemman tai huoltajan huoneessa olevia sänkyjä.
  • Majoituspaikassa on tarjolla yhdistettäviä/vierekkäisiä huoneita, joiden saatavuus on rajoitettua. Niitä voi pyytää ottamalla yhteyttä majoituspaikkaan. Yhteystiedot löytyvät varausvahvistuksesta.
  • Tämä majoituspaikka toivottaa tervetulleiksi kaikki asiakkaat seksuaaliseen suuntautumiseen tai sukupuoli-identiteettiin katsomatta (LGBTQ+ -ystävällinen).

Hotel Indigo Columbus at Riverfront Place, an IHG Hotel kartta

Osoite

Hotel Indigo Columbus at Riverfront Place, an IHG Hotel

Columbus, Georgia, Yhdysvallat

N 32.472607 E -84.992761

Suunnittele matkasi AI-Amelian kanssa