1 / 53

Hotellista

Oltenia Hotel sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä, ja Craiovan yliopisto ja Prefecture Square Craiova sijaitsevat 10 minuutin ajomatkan päässä. Tämä tasokas hotelli sijaitsee 4,3 km:n päässä kohteesta Nicolae Romanescu Park ja 4,4 km:n päässä kohteesta Ethnographic Museum. Hotellissa on 25 huonetta, joissa on takka ja taulutelevisio. Käytössäsi on kaapelikanavat ja ilmainen internetyhteys (langaton ja kiinteä). Varusteluun kuuluu puhelin, tallelokero ja työpöytä. Käytössäsi on ilmaiset sanomalehdet aulassa, kuivapesula-/pesulapalvelut ja ympäri vuorokauden auki oleva vastaanotto. Tämä hotelli tarjoaa asiakkailleen seuraavat kokoustilat: konferenssitila ja 3 kokoushuonetta. Käytössäsi on lentokenttäkuljetukset. Jos saavut autolla, voit pysäköidä helposti, sillä ilmainen pysäköinti kuuluu myös palveluihin. Hyödynnä terassi, puutarha ja ilmainen langaton internetyhteys. Tämän hotellin palveluihin kuuluu muun muassa hääpalvelut, televisio yleisissä tiloissa ja juhlasali. Hotelli tarjoaa asiakkailleen huonepalvelun (rajoitettuina aikoina). Maksullinen buffetaamiainen on tarjolla päivittäin. Majoituspaikka on suljettu heinäkuussa, elokuussa, syyskuussa, lokakuussa, marraskuussa ja joulukuussa.

  • Maksu buffetaamiaisesta: noin 7 EUR per henkilö

Yllä oleva luettelo ei ehkä kata kaikkea. Maksut ja takuumaksut eivät välttämättä sisällä veroja, ja ne saattavat muuttua.

  • Korkeintaan 7 vuotta vanhat lapset voivat majoittua ilmaiseksi, kun he käyttävät vanhemman tai huoltajan huoneessa olevia sänkyjä.
  • Kaikki maksut voidaan maksaa käteisettömillä maksutavoilla.
  • Kontaktiton sisäänkirjautuminen ja kontaktiton uloskirjautuminen ovat saatavilla.

Oltenia Hotel kartta

Osoite

Oltenia Hotel

Craiova, Romania

N 44.29916 E 23.83087

Suunnittele matkasi AI-Amelian kanssa