1 / 42

Hotel Nikko Dalian

Pohjois-Kiina, Kiina

Hotellista

Hotel Nikko Dalian sijaitsee keskustassa, ja Zhongshanin aukio ja Port of Dalian 5 minuutin ajomatkan päässä. Tämä tasokas hotelli sijaitsee 2,7 km:n päässä kohteesta Dalian Botanical Garden ja 2,8 km:n päässä kohteesta Dalian International Conference Center. Kaikissa 372 huoneessa on ilmastointi ja LCD-televisio. Huoneiden pillowtop-patjallisissa sängyissä on untuvapeitot ja ylelliset vuodevaatteet. Käytössäsi on satelliittikanavat ja ilmainen internetyhteys (langaton ja kiinteä). Omasta kylpyhuoneesta löytyy erillinen kylpyamme ja suihku, syvä kylpyamme ja sadesuihkupää. Käytössäsi on ilmainen kiinteä internetyhteys, business center ja limusiini- / town car -palvelu. Tämä hotelli tarjoaa asiakkailleen 10764 neliömetriä kokoustiloja, joihin kuuluu konferenssikeskus ja kokoushuoneita. Asiakkailla on käytössään maksulliset lentokenttäkuljetukset (saatavilla ympäri vuorokauden) ja maksulliset risteilyterminaalikuljetukset. Voit rentoutua täyden palvelun kylpylässä, jonka palveluihin sisältyvät muun muassa hierontapalvelut, vartalohoidot ja kasvohoidot. Paikan päällä on lisäksi sisäuima-allas, sauna sekä kuntosali. Tämän hotellin palveluihin kuuluu muun muassa ilmainen langaton internetyhteys, concierge-palvelut ja lastenvahti (lisämaksusta). Lisämaksullisilla kuljetuksilla pääset lähistön rannalle tai ostoskeskukseen. Nauti ruoista hotellin ravintolassa nimeltä Red Lotus Restaurant, joka on yksi majoituspaikan 3 ravintolasta. Tämän ravintolan erikoisuuksiin kuuluu kiinalainen keittiö. Palveluihin kuuluu myös ympärivuorokautinen huonepalvelu ja kahvila. Päätä päiväsi nauttimalla muutama drinkki baarissa. Maksullinen buffetaamiainen tarjotaan päivittäin klo 6.00–10.00. Asiakkaidemme avuksi näytämme luokituksen oman luokitusjärjestelmämme mukaisesti.

  • Maksu buffetaamiaisesta: noin 115 CNY aikuisille ja 75 CNY lapsille
  • Lentokenttäkuljetusmaksu: 300 CNY per ajoneuvo yhteen suuntaan
  • Lisävuode: 315.0 CNY per päivä

Yllä oleva luettelo ei ehkä kata kaikkea. Maksut ja takuumaksut eivät välttämättä sisällä veroja, ja ne saattavat muuttua.

  • Hotelli varaa oikeuden kieltäytyä tietyntyyppisistä ryhmä- tai juhlavarauksista, mukaan lukien polttarijuhlat.
  • Hierontapalvelut ja kylpylähoidot tulee varata etukäteen. Varauksen voi tehdä ottamalla majoituspaikkaan yhteyttä ennen saapumista soittamalla varausvahvistuksessa olevaan numeroon.
  • Yksi korkeintaan 12 vuotta vanha lapsi voi majoittua ilmaiseksi, kun hän käyttää vanhemman tai huoltajan huoneessa olevia sänkyjä.
  • Vain sisäänkirjautuneet asiakkaat saavat oleskella huoneissa.
  • Pysäköintialueella on korkeusrajoituksia.

Hotel Nikko Dalian kartta

Osoite

Hotel Nikko Dalian

Dalian, Kiina

N 38.926406 E 121.642836

Suunnittele matkasi AI-Amelian kanssa