1 / 54

Urban Rose Hotel and Apartment

Dar es Salaam, Tansania

Hotellista

Urban Rose Hotel and Apartment sijaitsee keskustassa, ja St Joseph's Cathedral (katedraali) ja Tansanian kansallismuseo 5 minuutin ajomatkan päässä. Tämä hotelli sijaitsee 1,6 km:n päässä kohteesta Kariakoo Market (ostospaikka) ja 4,8 km:n päässä kohteesta Little Theatre (teatteri). Tässä majoituspaikassa on 48 viihtyisää ja ilmastoitua huonetta. Huoneiden varusteluun kuuluu muun muassa keittonurkkaus, jossa on jääkaappi ja mikroaaltouuni. Mukavuuksiin kuuluu LCD-televisio ja satelliittikanavat. Käytössäsi on myös ilmainen langaton internetyhteys. Varusteluun kuuluu puhelin, tallelokero ja työpöytä. Käytössäsi on business center, ilmaiset sanomalehdet aulassa ja kuivapesula-/pesulapalvelut. Käytössäsi on lentokenttäkuljetukset (saatavilla ympäri vuorokauden). Jos saavut autolla, voit pysäköidä helposti, sillä ilmainen pysäköinti kuuluu myös palveluihin. Hemmottele itseäsi kylpylässä, jonka hoitoihin kuuluu muun muassa hierontapalvelut. Käytössäsi on myös kuntoklubi. Tämän hotellin palveluihin kuuluu ilmainen langaton internetyhteys, concierge-palvelut ja kampaamo. Hyödynnä maksulliset kuljetukset 15 kilometriä säteellä. Hotellin ravintola, SINO THAI RESTAURANT, on hyvä paikka lounaan, illallisen tai brunssin nauttimiseen. Palveluihin kuuluu myös kahvila ja ympärivuorokautinen huonepalvelu. Baarissa voit nauttia raikasta juotavaa. Maksullinen buffetaamiainen on tarjolla päivittäin.

Majoituspaikka veloittaa seuraavat maksut:

  • Gaalaillallinen 05. toukokuuta per aikuinen: 1 TZS

Tässä on mainittu kaikki majoituspaikan meille ilmoittamat maksut.

  • Maksu buffetaamiaisesta: noin 24000 TZS aikuisille ja 16000 TZS lapsille
  • Lentokenttäkuljetusmaksu: 60000 TZS per ajoneuvo yhteen suuntaan
  • Lisävuode: 20.0 TZS per päivä
  • Luottokorttimaksuista veloitetaan 5 %:n suuruinen lisämaksu

Yllä oleva luettelo ei ehkä kata kaikkea. Maksut ja takuumaksut eivät välttämättä sisällä veroja, ja ne saattavat muuttua.

  • Enintään 3 korkeintaan 1 vuotta vanhaa lasta voi majoittua ilmaiseksi, kun he käyttävät vanhemman tai huoltajan huoneessa olevia sänkyjä.
  • Vain sisäänkirjautuneet asiakkaat saavat oleskella huoneissa.
  • Kontaktiton sisäänkirjautuminen ja kontaktiton uloskirjautuminen ovat saatavilla.

Urban Rose Hotel and Apartment kartta

Osoite

Urban Rose Hotel and Apartment

Dar es Salaam, Tansania

N -6.816735 E 39.283821

Suunnittele matkasi AI-Amelian kanssa