1 / 100

Radisson Blu Resort, Al Khobar Half Moon Bay

Hotellista

Radisson Blu Resort, Al Khobar Half Moon Bay sijaitsee merenrannalla, ja Prince Mohammad Bin Fahd Amusement Park sijaitsee 24,5 kilometrin päässä ja Prince Mohammad bin Fahd -yliopisto 35,9 kilometrin päässä majoituspaikasta. Tämä ylellinen hotelli sijaitsee 36,9 km:n päässä kohteesta Half Moon Bay ja 39,1 km:n päässä kohteesta Aramco Exhibit. Kaikkien 137 huoneen varusteluun kuuluu minibaari ja äly-tv:t. Mukavuuksiin kuuluu kaapelikanavat sekä ilmainen langaton internetyhteys. Huoneissa on oma kylpyhuone, ja sen varusteluun kuuluu suihku, ilmaiset hygieniatuotteet ja hiustenkuivaaja. Varusteluun kuuluu puhelin, tallelokero (johon mahtuu kannettava tietokone) ja ilmainen pullovesi. Etäisyydet pyöristetään lähimpään 0,1 mailiin ja kilometriin.

Prince Mohammad Bin Fahd Amusement Park - 24,5 km / 15,2 mi
Prince Mohammad bin Fahd -yliopisto - 35,9 km / 22,3 mi
Half Moon Bay - 36,9 km / 22,9 mi
Aramco Exhibit - 39,1 km / 24,3 mi
Lulu Park - 46,1 km / 28,7 mi
Dharan Mall - 50,3 km / 31,3 mi
Dhahranin Yhdysvaltain konsulaatti - 50,6 km / 31,4 mi
King Fahd University of Petroleum and Minerals - 50,6 km / 31,5 mi
Cobra Entertainment City - 50,7 km / 31,5 mi
Kuningas Fahdin puisto - 50,9 km / 31,6 mi
Alturkin torni - 51,2 km / 31,8 mi

Käytössäsi on ympäri vuorokauden auki oleva business center, express-sisäänkirjautuminen ja express-uloskirjautuminen. Tämä hotelli tarjoaa asiakkailleen 100 neliömetriä kokoustiloja, joihin kuuluu konferenssitila ja kokoushuone. Käytössäsi on lentokenttäkuljetukset (saatavilla ympäri vuorokauden). Jos saavut autolla, voit pysäköidä helposti, sillä ilmainen valet-pysäköinti kuuluu myös palveluihin. Voit rentoutua ja hemmotella itseäsi palveluihin kuuluvassa täyden palvelun kylpylässä. Vietä rento päivä rannalla. Jos haluat vaihtelua auringonottoon, hotellista löytyvät myös seuraavat palvelut: ulkouima-allas ja sisäuima-allas. Tämän hotellin palveluihin kuuluu muun muassa ilmainen langaton internetyhteys, concierge-palvelut ja hääpalvelut. Tämä hotelli tarjoaa asiakkailleen ravintolan. Palveluihin kuuluu myös ympärivuorokautinen huonepalvelu. Päätä päiväsi nauttimalla muutama drinkki baarissa. Maksullinen buffetaamiainen on tarjolla päivittäin.

Majoituspaikka veloittaa seuraavat maksut:

  • 500 SAR:n suuruinen vahinkotakuumaksu veloitetaan ennen sisäänkirjautumista.

Tässä on mainittu kaikki majoituspaikan meille ilmoittamat maksut.

  • Maksu buffetaamiaisesta: noin 80 SAR aikuisille ja 40 SAR lapsille
  • Lentokenttäkuljetusmaksu: 200 SAR per ajoneuvo yhteen suuntaan

Yllä oleva luettelo ei ehkä kata kaikkea. Maksut ja takuumaksut eivät välttämättä sisällä veroja, ja ne saattavat muuttua.

  • Pareilla, jotka haluavat yöpyä samassa huoneessa, pitää olla vihkitodistus.
  • Kylpylähoidot tulee varata etukäteen. Varauksen voi tehdä ottamalla majoituspaikkaan yhteyttä ennen saapumista soittamalla varausvahvistuksessa olevaan numeroon.
  • Yksi korkeintaan 12 vuotta vanha lapsi voi majoittua ilmaiseksi, kun hän käyttää vanhemman tai huoltajan huoneessa olevia sänkyjä.
  • Kontaktiton uloskirjautuminen on saatavilla.

Radisson Blu Resort, Al Khobar Half Moon Bay kartta

Osoite

Radisson Blu Resort, Al Khobar Half Moon Bay

Dhahran, Saudi-Arabia

N 26.039375 E 49.992443

Suunnittele matkasi AI-Amelian kanssa