1 / 84

Hotel Venice Beach - Families and Couples Only

Hotellista

Playa Sidi Mehrez sijaitsee 1 minuutin ajomatkan päässä ja Djerba Explore Park 8 minuutin ajomatkan päässä majoituspaikasta. Tämä perheystävällinen hotelli sijaitsee 15,2 km:n päässä kohteesta Borj El K'birin linnoitus ja 16 km:n päässä kohteesta Houmt Soukin satama. Kaikkien 159 huoneen varusteluun kuuluu taulutelevisio. Jokaisessa huoneessa on kalustettu parveke. Satelliittikanavat tarjoavat viihdykettä jokaiselle. Huoneissa on oma kylpyhuone, ja sen varusteluun kuuluu suihkun ja kylpyammeen yhdistelmä, ilmaiset hygieniatuotteet ja bidee. Käytössäsi on kuivapesula-/pesulapalvelut, ympäri vuorokauden auki oleva vastaanotto ja kielitaitoinen henkilökunta. Palveluihin kuuluu ilmainen valet-pysäköinti. Voit rentoutua täyden palvelun kylpylässä, jonka palveluihin sisältyvät muun muassa hierontapalvelut ja kasvohoidot. Nauti auringosta hotellin yksityisellä rannalla tai kokeile palveluihin kuuluvaa 2 ulkouima-allasta. Tämän hotellin palveluihin kuuluu ilmainen langaton internetyhteys, concierge-palvelut ja lahjatavaraliikkeitä/lehtikioskeja. Tämä hotelli tarjoaa asiakkailleen täysihoitohinnat, joihin sisältyvät paikan päällä olevissa ravintoloissa nautitut ateriat ja juomat. Ruokailuista tietyissä ravintoloissa, erikoisillallisista ja -aterioista, tietyistä juomista ja muista palveluista saatetaan veloittaa erillinen maksu.

Majoituspaikan ravintola, Restaurant central, on hyvä paikka lounaan tai illallisen nauttimiseen; ravintolan erikoisuuksiin kuuluu kansainvälinen keittiö. Palveluihin kuuluu myös huonepalvelu (rajoitettuina aikoina). Hotelli järjestää ilmaiset kutsut, joilla voit tavata muita asiakkaita. Kutsut järjestetään päivittäin. Käytössäsi on allasbaari sekä 2 baaria.

Majoituspaikka on suljettu 16. helmikuuta – 30. huhtikuuta.

Majoituspaikka veloittaa seuraavat maksut:

  • Kaupunki perii kaupunkiveron, joka maksetaan majoituspaikassa. Poikkeuksia tai alennuksia saatetaan soveltaa. Lisätietoja saat ottamalla yhteyttä majoituspaikkaan varausvahvistuksessa olevia tietoja käyttäen.
  • Kaupungin perimä vero: 2.37 EUR per henkilö per yö korkeintaan 10 yöstä. Tätä veroa ei peritä alle 12 vuotta vanhoilta lapsilta.

Tässä on mainittu kaikki majoituspaikan meille ilmoittamat maksut.

  • Myöhäinen uloskirjautuminen on saatavilla lisämaksusta (saatavuuden mukaan)

Yllä oleva luettelo ei ehkä kata kaikkea. Maksut ja takuumaksut eivät välttämättä sisällä veroja, ja ne saattavat muuttua.

Hotel Venice Beach - Families and Couples Only kartta

Osoite

Hotel Venice Beach - Families and Couples Only

Djerba Midun, Tunisia

N 33.842113 E 10.997674

Suunnittele matkasi AI-Amelian kanssa