1 / 28

Hotellista

Jokaisessa huoneessa on parveke. Mukavuuksiin kuuluu satelliittikanavat sekä ilmainen langaton internetyhteys. Huone siivotaan päivittäin. Huoneissa on tallelokero ja huoneessa tarjottava lastenhoitopalvelu (lisämaksusta). Käytössäsi on express-sisäänkirjautuminen, ilmaiset sanomalehdet aulassa ja kuivapesula-/pesulapalvelut. Käytössäsi on lentokenttäkuljetukset. Jos saavut autolla, voit pysäköidä helposti, sillä ilmainen valet-pysäköinti kuuluu myös palveluihin. Voit rentoutua kylpylässä, jonka palveluihin sisältyvät muun muassa hierontapalvelut, vartalohoidot ja kasvohoidot. Vietä rento päivä rannalla. Jos haluat vaihtelua auringonottoon, hotellista löytyvät myös seuraavat palvelut: yökerho ja kuntoklubi. Tämän välimerellisen hotellin palveluihin kuuluu myös ilmainen langaton internetyhteys, concierge-palvelut ja lastenvahti (lisämaksusta). Jos haluat viettää päiväsi ostoksilla, voit hyödyntää kuljetukset (lisämaksusta). Päätä päiväsi rentoutumalla baarissa, rantabaarissa tai allasbaarissa.

Majoituspaikka veloittaa seuraavat maksut:

  • Kaupunki perii kaupunkiveron, joka maksetaan majoituspaikassa. Poikkeuksia tai alennuksia saatetaan soveltaa. Lisätietoja saat ottamalla yhteyttä majoituspaikkaan varausvahvistuksessa olevia tietoja käyttäen.

Tässä on mainittu kaikki majoituspaikan meille ilmoittamat maksut.

  • Golfin tiiajat tulee varata etukäteen. Varauksen voi tehdä ottamalla majoituspaikkaan yhteyttä ennen saapumista soittamalla varausvahvistuksessa olevaan numeroon.
  • Kansallisten tai paikallisten lakien mukaan ilmastoinnin saatavuus voi olla rajoitettua tiettyinä aikoina vuodesta.
  • Kaikki maksut voidaan maksaa käteisettömillä maksutavoilla.

Diar Yassine kartta

Osoite

Diar Yassine

Djerba Midun, Tunisia

N 33.836701 E 10.99978

Suunnittele matkasi AI-Amelian kanssa