1 / 66

Hotel & Restaurant Park Cafe ISA

Erfurt, Saksa

Hotellista

Thuringian Zoo Park Erfurt sijaitsee 5 minuutin ajomatkan päässä ja St. Severuksen kirkko 8 minuutin ajomatkan päässä majoituspaikasta. Tämä hotelli sijaitsee 6,6 km:n päässä kohteesta Erfurt Christmas Market ja 6,7 km:n päässä kohteesta Gildehaus. Kaikkien 14 huoneen varusteluun kuuluu taulutelevisio. Mukavuuksiin kuuluu kaapelikanavat sekä ilmainen langaton internetyhteys. Käytössäsi on kylpyhuone, josta löytyy suihku ja hiustenkuivaaja. Huoneet siivotaan päivittäin. Huoneissa on työpöytä. Palveluihin kuuluu ilmainen pysäköinti. Käytössäsi on kattoterassi sekä ilmainen langaton internetyhteys ja kiertoajelu-/lippupalvelu. Restaurant ISA tarjoilee illallisen ravintola; ravintolan erikoisuuksiin kuuluu paikallinen keittiö. Tai voit hyödyntää kahvilan tarjonnan. Maksullinen buffetaamiainen on tarjolla päivittäin. Seuraavat tilat on suljettu keskiviikkoisin ja torstaisin:

  • Ruokailupaikka/-paikat

Majoituspaikka veloittaa seuraavat maksut:

  • Erfurt perii kaupunkiveron. Liikematkailijoiden, joilla on todiste töihin liittyvästä matkailusta, ei tarvitse maksaa tätä veroa. Lisätietoja saat ottamalla yhteyttä majoituspaikkaan varausvahvistuksessa olevia tietoja käyttäen.
  • 5.00 prosentin suuruinen kaupunki-/paikallisvero peritään

Tässä on mainittu kaikki majoituspaikan meille ilmoittamat maksut.

  • Maksu buffetaamiaisesta: noin 10 EUR per henkilö

Yllä oleva luettelo ei ehkä kata kaikkea. Maksut ja takuumaksut eivät välttämättä sisällä veroja, ja ne saattavat muuttua.

  • Korkeintaan 6 vuotta vanhat lapset voivat majoittua ilmaiseksi, kun he käyttävät vanhemman tai huoltajan huoneessa olevia sänkyjä.
  • Kaikki maksut voidaan maksaa käteisettömillä maksutavoilla.
  • Kontaktiton sisäänkirjautuminen ja kontaktiton uloskirjautuminen ovat saatavilla.
  • Sisäänkirjautumisen yhteydessä asiakkaiden on esitettävä COVID-19:n varalta joko negatiivinen antigeenitestitulos tai todiste täydestä rokotussarjasta.
  • Negatiivinen COVID-19-testitulos vaaditaan kaikilta vähintään 18-vuotiailta asiakkailta. COVID-19-rokotustodistus vaaditaan kaikilta vähintään 18-vuotiailta asiakkailta, joiden on oltava täysin rokotettuja vähintään 1 päivää ennen sisäänkirjautumista.

Hotel & Restaurant Park Cafe ISA kartta

Osoite

Hotel & Restaurant Park Cafe ISA

Erfurt, Saksa

N 51.018677 E 10.989691

Suunnittele matkasi AI-Amelian kanssa