1 / 21

Vine Cottages Adults Only

Antigua, Antigua ja Barbuda

Hotellista

Vine Cottages Adults Only sijaitsee historiallisella alueella, joten Antigua Naval Dockyard and Related Archaeological Sites löytyy kivenheiton päästä ja Falmouth Harbourin satama puolestaan vain 3 minuutin ajomatkan päästä majoituspaikasta. Tämä majatalo sijaitsee 22,2 km:n päässä kohteesta Dickenson Bay Beach ja 22,8 km:n päässä kohteesta Galley Bay. Tässä majoituspaikassa on 4 viihtyisää ja ilmastoitua huonetta. Huoneiden varusteluun kuuluu muun muassa keittiö, jossa on jääkaappi ja uuni. Jokaisessa huoneessa on parveke tai terassi. Mukavuuksiin kuuluu taulutelevisio ja kaapelikanavat. Käytössäsi on myös ilmainen langaton internetyhteys. Huone siivotaan rajoitettuina aikoina. Huoneissa on tallelokero ja oleskelualue. Hyödynnä lentokenttäkuljetukset (saatavilla ympäri vuorokauden). Hemmottele itseäsi kylpylässä, jonka hoitoihin kuuluu muun muassa vartalohoidot. Käytössäsi on myös ulkouima-allas. Tämän majatalon palveluihin kuuluu ilmainen langaton internetyhteys ja kiertoajelu-/lippupalvelu.

Majoituspaikka veloittaa seuraavat maksut:

  • Kaupungin perimä vero: 5.00 USD per henkilö per yö. Tätä veroa ei peritä alle 6 vuotta vanhoilta lapsilta.

Tässä on mainittu kaikki majoituspaikan meille ilmoittamat maksut.

  • Lentokenttäkuljetusmaksu: 70.00 USD per ajoneuvo menopaluu

Yllä oleva luettelo ei ehkä kata kaikkea. Maksut ja takuumaksut eivät välttämättä sisällä veroja, ja ne saattavat muuttua.

  • Uima-allas on avoinna ympäri vuorokauden.
  • Asiakkaita, jotka ovat 18 vuoden ikäisiä tai nuorempia, ei saa tuoda tähän vain aikuisille tarkoitettuun majoituspaikkaan.

Vine Cottages Adults Only kartta

Osoite

Vine Cottages Adults Only

Falmouth Harbour, Antigua ja Barbuda

N 17.021951 E -61.763588

Suunnittele matkasi AI-Amelian kanssa