1 / 63

Crystls Aparthotel

Innsbruck, Itävalta

Hotellista

Käytössäsi on kuivapesula-/pesulapalvelut, kielitaitoinen henkilökunta ja matkatavarasäilytys. Asiakkailla on käytössään maksulliset lentokenttäkuljetukset (saatavilla pyynnöstä) ja maksulliset kuljetukset rautatieasemalta majoituspaikkaan. Täyden palvelun kylpylässä voit rentoutua esimerkiksi hieronnassa. Vietä reipas päivä rinteissä. Jos haluat vaihtelua lasketteluun tai lumilautailuun, hotellista löytyvät myös seuraavat palvelut: sauna ja vuokrattavia polkupyöriä. Tämän huoneistohotellin palveluihin kuuluu muun muassa ilmainen langaton internetyhteys, pelihalli/-huone ja suksivarasto. Ilmaisten hiihtokuljetusten avulla rinteisiin pääsee helposti. Päätä päiväsi nauttimalla muutama drinkki baarissa. Maksullinen buffetaamiainen on tarjolla päivittäin.

  • Myöhäinen uloskirjautuminen on saatavilla lisämaksusta (saatavuuden mukaan)
  • Siivous on saatavilla lisämaksusta, joka vaihtelee yksikön koon mukaan.

Yllä oleva luettelo ei ehkä kata kaikkea. Maksut ja takuumaksut eivät välttämättä sisällä veroja, ja ne saattavat muuttua.

  • Hierontapalvelut tulee varata etukäteen. Varauksen voi tehdä ottamalla majoituspaikkaan yhteyttä ennen saapumista soittamalla varausvahvistuksessa olevaan numeroon.
  • Majoituspaikka siivotaan ammattimaisesti.

Crystls Aparthotel kartta

Osoite

Crystls Aparthotel

Flachau, Itävalta

N 47.34619 E 13.39027

Suunnittele matkasi AI-Amelian kanssa