1 / 40

Villas Paraíso de los Pinos

Playa Mitjorn, Espanja

Hotellista

Villas Paraíso de los Pinos sijaitsee lähellä rantaa, ja Playa Migjorn ja Es Pujolsin uimaranta 15 minuutin ajomatkan päässä. Tämä ylellinen huoneistohotelli sijaitsee 8,9 km:n päässä kohteesta Ses Illetesin uimaranta ja 40,2 km:n päässä kohteesta Playa de Las Salinas. Tässä majoituspaikassa on 6 ilmastoitua huonetta, joissa on yksityinen kuumavesiallas ja LCD-televisio. Jokaisessa huoneessa on kalustettu terassi. Varusteluun kuuluu keittiö, jossa on täysikokoinen jääkaappipakastin, liesi ja mikroaaltouuni. Mukavuuksiin kuuluu iPod-telakointiasema ja satelliittikanavat. Käytössäsi on myös ilmainen langaton internetyhteys. Etäisyydet pyöristetään lähimpään 0,1 mailiin ja kilometriin.

Playa Migjorn - 0,6 km / 0,4 mi
Sant Francesc Xavierin kirkko - 2,8 km / 1,7 mi
Museo Etnológico de Formentera - 2,8 km / 1,7 mi
Racó des Vell Marí - 3,2 km / 2 mi
Racó de s'Ullal - 3,2 km / 2 mi
Racó de s'Alga - 4,7 km / 2,9 mi
Caló d'en Trull - 6 km / 3,7 mi
Puerto de La Savina - 6,7 km / 4,1 mi
Racó des Moro - 6,9 km / 4,3 mi
Cala Saonan ranta - 7 km / 4,3 mi
Caló de s'Oli - 7 km / 4,3 mi
Cala Saona - 7 km / 4,3 mi
Es Pujolsin uimaranta - 7 km / 4,4 mi
Playa Cavall d'en Borras - 7,1 km / 4,4 mi
Punta Pedrera (lammet) - 7,5 km / 4,7 mi

Lähin suuri lentokenttä on Ibiza (IBZ) - 37,6 km / 23,4 mi

Käytössäsi on kuivapesula-/pesulapalvelut, ympäri vuorokauden auki oleva vastaanotto ja kielitaitoinen henkilökunta. Käytössäsi on lentokenttäkuljetukset (saatavilla pyynnöstä). Jos saavut autolla, voit pysäköidä helposti, sillä ilmainen pysäköinti kuuluu myös palveluihin. Hotellin tarjoamiin harrastuksiin/mukavuuksiin kuuluu ulkouima-allas, kuumavesiallas ja ulkotenniskenttä. Tämän huoneistohotellin palveluihin kuuluu muun muassa ilmainen langaton internetyhteys, concierge-palvelut ja lastenvahti (lisämaksusta). Marlaca palvelee majoituspaikan asiakkaita tai voit hyödyntää majoituspaikan välipalabaarin/delin. Päätä päiväsi nauttimalla muutama drinkki baarissa. Aamiainen on saatavilla päivittäin maksusta.

Majoituspaikka veloittaa seuraavat maksut:

  • Takuumaksu: 200.0 EUR
  • Paikallishallinto perii majoituspaikassa maksettavan veron. Vero on 50 % vähemmän 8:nnen majoituspaikassa vietetyn yön jälkeen. Alle 16-vuotiaiden lasten ei tarvitse maksaa tätä veroa. Muita poikkeuksia ja alennuksia saatetaan soveltaa. Lisätietoja saat ottamalla yhteyttä majoituspaikkaan varausvahvistuksessa olevia tietoja käyttäen.
  • Kaupungin perimä vero: 1.11.–30.4. välisenä aikana 1.10 EUR per henkilö per yö korkeintaan 9 yöltä ja 0.55 EUR sen jälkeen. Tätä veroa ei peritä alle 16 vuotta vanhoilta lapsilta.
  • Kaupungin perimä vero: 1.5.–31.10. välisenä aikana 4.40 EUR per henkilö per yö, korkeintaan 9 yöltä, ja 2.20 EUR sen jälkeen. Tätä veroa ei peritä alle 16 vuotta vanhoilta lapsilta.

Tässä on mainittu kaikki majoituspaikan meille ilmoittamat maksut.

  • Kansallisten määräysten vuoksi käteismaksut eivät voi ylittää 1000 EUR:n suuruista summaa tässä majoituspaikassa. Saat lisätietoja asiasta ottamalla yhteyttä majoituspaikkaan varausvahvistuksessa olevien tietojen avulla.
  • Uima-allas on avoinna kauden mukaan lokakuu.
  • Majoituspaikka siivotaan ammattimaisesti.

Villas Paraíso de los Pinos kartta

Osoite

Villas Paraíso de los Pinos

Formentera, Espanja

N 38.687324 E 1.439917

Suunnittele matkasi AI-Amelian kanssa