1 / 44

Centre International de Séjour - Hostel

Martinique, Martinique

Hotellista

Centre International de Séjour - Hostel sijaitsee 5 minuutin ajomatkan päässä kohteista L'Etang Z'Abricotsin huvivenesatama ja Pierre-Alikerin stadion. Tämä hostelli sijaitsee 4,6 km:n päässä kohteesta Centre des Metiers d'Art ja 5 km:n päässä kohteesta La Savane (keskuspuisto). Kaikissa 66 huoneessa on ilmastointi ja taulutelevisio. Jokaisessa huoneessa on kalustettu parveke tai terassi. Mukavuuksiin kuuluu kaapelikanavat sekä ilmainen langaton internetyhteys. Huoneissa on oma kylpyhuone, ja sen varusteluun kuuluu suihku, ilmaiset hygieniatuotteet ja hiustenkuivaaja. Käytössäsi on business center, ympäri vuorokauden auki oleva vastaanotto ja matkatavarasäilytys. Tämä hostelli tarjoaa asiakkailleen seuraavat kokoustilat: konferenssitila ja kokoushuone. Palveluihin kuuluu ilmainen pysäköinti. Hotellin tarjoamiin harrastuksiin/mukavuuksiin kuuluu sisätenniskenttä ja kuntokeskus. Tämän hostellin palveluihin kuuluu ilmainen langaton internetyhteys, televisio yleisissä tiloissa ja juhlasali. LE BOIS D'INDE palvelee majoituspaikan asiakkaita. Baarissa voit nauttia raikasta juotavaa. Ilmainen buffetaamiainen tarjoillaan päivittäin klo 6.30–9.30.

Majoituspaikka veloittaa seuraavat maksut:

  • Hallinnollinen maksu: 2.50 EUR per henkilö per yöpyminen

Tässä on mainittu kaikki majoituspaikan meille ilmoittamat maksut.

  • Myöhäinen uloskirjautuminen (riippuu saatavuudesta): 40 EUR
  • Vauvansänky: 5.0 EUR per yöpyminen
  • Illallistapahtuma: 16 EUR

Yllä oleva luettelo ei ehkä kata kaikkea. Maksut ja takuumaksut eivät välttämättä sisällä veroja, ja ne saattavat muuttua.

  • Enintään 2 korkeintaan 12 vuotta vanhaa lasta voi majoittua ilmaiseksi, kun he käyttävät vanhemman tai huoltajan huoneessa olevia sänkyjä.
  • Tämä majoituspaikka ei salli lemmikkejä ja avustajaeläimiä.
  • Kaikki maksut voidaan maksaa käteisettömillä maksutavoilla.

Centre International de Séjour - Hostel kartta

Osoite

Centre International de Séjour - Hostel

Fort-de-France, Martinique

N 14.602137 E -61.043159

Suunnittele matkasi AI-Amelian kanssa