1 / 41

Holiday Inn Express Hotel & Suites Frankfort, an IHG Hotel

Frankfort, Kentucky, Yhdysvallat

Berry Hill Mansion on lähistöllä

Hotellista

Buffalo Trace Distillery ja Berry Hill Mansion sijaitsevat 10 minuutin ajomatkan päässä majoituspaikasta. Tämä hotelli sijaitsee 3,9 km:n päässä kohteesta Salato Wildlife Education Center (luonnonpuisto) ja 4,1 km:n päässä kohteesta Floral Clock Monument. Kaikkien 67 huoneen varusteluun kuuluu jääkaappi ja mikroaaltouuni. Varusteluun kuuluu memory foam -patjallinen sänky. Käytössäsi on kaapelikanavat ja ilmainen internetyhteys (langaton ja kiinteä). Huoneissa on oma kylpyhuone, ja sen varusteluun kuuluu ilmaiset hygieniatuotteet ja hiustenkuivaaja. Käytössäsi on ilmainen kiinteä internetyhteys, ympäri vuorokauden auki oleva business center ja ilmaiset sanomalehdet aulassa. Palveluihin kuuluu ilmainen pysäköinti. Hotellin tarjoamiin harrastuksiin/mukavuuksiin kuuluu sisäuima-allas ja ympäri vuorokauden auki oleva kuntokeskus. Ilmainen buffetaamiainen tarjoillaan päivittäin klo 6.30–9.30. Tässä majoituspaikassa tehdään remonttia 1.6.2024– 1.3.2025 (remontin valmistusmispäivä saattaa muuttua). Kunnostustöitä tehdään ainoastaan normaaliin työaikaan. Meluhaitat ja muut haitat pyritään pitämään mahdollisimman vähäisinä.

  • Uima-allasta voi käyttää klo 9.00–22.00.
  • Majoituspaikassa on tarjolla yhdistettäviä/vierekkäisiä huoneita, joiden saatavuus on rajoitettua. Niitä voi pyytää ottamalla yhteyttä majoituspaikkaan. Yhteystiedot löytyvät varausvahvistuksesta.
  • Kontaktiton uloskirjautuminen on saatavilla.
  • Tämä majoituspaikka toivottaa tervetulleiksi kaikki asiakkaat seksuaaliseen suuntautumiseen tai sukupuoli-identiteettiin katsomatta (LGBTQ+ -ystävällinen).

Holiday Inn Express Hotel & Suites Frankfort, an IHG Hotel kartta

Osoite

Holiday Inn Express Hotel & Suites Frankfort, an IHG Hotel

Frankfort, Kentucky, Yhdysvallat

N 38.163834 E -84.89409

Suunnittele matkasi AI-Amelian kanssa