1 / 30

Eyre Square Hotel

Galway, Irlanti

Hotellista

Eyre Square Hotel sijaitsee keskustassa, joten Eyre Square (aukio) löytyy kivenheiton päästä ja Galway Harbour (satama) puolestaan vain 10 minuutin kävelymatkan päästä. Tämä hotelli sijaitsee 0,9 km:n päässä kohteesta Galwayn kaupunginmuseo ja 1 km:n päässä kohteesta Galway Cathedral (kirkko). Tässä majoituspaikassa on 51 kodikasta huonetta. Mukavuuksiin kuuluu satelliittikanavat sekä ilmainen langaton internetyhteys. Käytössäsi on kylpyhuone, josta löytyy suihkun ja kylpyammeen yhdistelmä ja hiustenkuivaaja. Varusteluun kuuluu puhelin, tallelokero ja ilmaiset sanomalehdet. Käytössäsi on kuivapesula-/pesulapalvelut, ympäri vuorokauden auki oleva vastaanotto ja matkatavarasäilytys. Seuraavat palvelut ovat saatavilla: ilmainen langaton internetyhteys ja kiertoajelu-/lippupalvelu. Hotellin ravintola, Le Bistro Restaurant, on hyvä paikka lounaan tai illallisen nauttimiseen. Palveluihin kuuluu myös huonepalvelu (rajoitettuina aikoina). Päätä päiväsi nauttimalla muutama drinkki baarissa. Maksullinen täysi aamiainen tarjotaan päivittäin klo 7.30–10.00. Irlannin Tourist Traffic -säädösten mukaan tämä majoituspaikka on rekisteröity Hotel. Majoituspaikka on suljettu 23. joulukuuta – 28. joulukuuta.

  • Maksu täydestä aamiaisesta: noin 18 EUR aikuisille ja 12 EUR lapsille

Yllä oleva luettelo ei ehkä kata kaikkea. Maksut ja takuumaksut eivät välttämättä sisällä veroja, ja ne saattavat muuttua.

  • Enintään 2 korkeintaan 12 vuotta vanhaa lasta voi majoittua ilmaiseksi, kun he käyttävät vanhemman tai huoltajan huoneessa olevia sänkyjä.

Eyre Square Hotel kartta

Osoite

Eyre Square Hotel

Galway, Irlanti

N 53.27436 E -9.04752

Suunnittele matkasi AI-Amelian kanssa