1 / 42

Victoria Hotel

Galway, Irlanti

Hotellista

Eyre Square (aukio) sijaitsee kivenheiton päässä ja Quay Street puolestaan 6 minuutin kävelymatkan päässä. Tämä hotelli sijaitsee 0,4 km:n päässä kohteesta Galway Harbour (satama) ja 0,6 km:n päässä kohteesta Spanish Arch (rakennus). Tässä majoituspaikassa on 57 kodikasta huonetta. Mukavuuksiin kuuluu digitaalikanavat sekä ilmainen langaton internetyhteys. Käytössäsi on kylpyhuone, josta löytyy suihkun ja kylpyammeen yhdistelmä ja hiustenkuivaaja. Varusteluun kuuluu puhelin, työpöytä ja kahvin-/vedenkeitin. Käytössäsi on ympäri vuorokauden auki oleva vastaanotto, tallelokero vastaanotossa ja hissi. Käytössäsi on terassi sekä ilmainen langaton internetyhteys ja kiertoajelu-/lippupalvelu. Hotellin ravintola, Alexandras Restaurant, on hyvä paikka illallisen nauttimiseen tai voit hyödyntää huonepalvelun (rajoitettuina aikoina). Baarissa voit nauttia raikasta juotavaa. Maksullinen täysi aamiainen on tarjolla päivittäin. Fáilte Ireland (The National Tourism Development Authority) määrittää virallisen tähtiluokituksen maan Irlanti majoituspaikoille. Tämä Hotel on saanut luokituksen 3 stars.

  • Maksu täydestä aamiaisesta: noin 18 EUR aikuisille ja 10 EUR lapsille
  • Pysäköintimaksu lähistöllä sijaitsevalla pysäköintialueella: 14 EUR per päivä(500 metrin päässä; avoinna vuorokauden ympäri)

Yllä oleva luettelo ei ehkä kata kaikkea. Maksut ja takuumaksut eivät välttämättä sisällä veroja, ja ne saattavat muuttua.

Victoria Hotel kartta

Osoite

Victoria Hotel

Galway, Irlanti

N 53.27299 E -9.04811

Suunnittele matkasi AI-Amelian kanssa