1 / 48

Hotel Principal affiliated to RH Hotels

Valencian ympäristö, Espanja

Hotellista

Gandian uimaranta ja Platja Nord sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä majoituspaikasta. Tämä tasokas hotelli sijaitsee 16,6 km:n päässä kohteesta Olivan ranta ja 18 km:n päässä kohteesta Oliva Nova Golf Club. Kaikissa 179 huoneessa on ilmastointi ja taulutelevisio. Mukavuuksiin kuuluu digitaalikanavat sekä ilmainen langaton internetyhteys. Huoneissa on oma kylpyhuone, ja sen varusteluun kuuluu kylpyamme tai suihku, ilmaiset hygieniatuotteet ja bidee. Varusteluun kuuluu puhelin, tallelokero ja työpöytä. Etäisyydet pyöristetään lähimpään 0,1 mailiin ja kilometriin.

Gandian uimaranta - 0,3 km / 0,2 mi
Platja Nord - 0,4 km / 0,2 mi
Gandian venesatama - 1,1 km / 0,7 mi
Platja de Venècian ranta - 2 km / 1,2 mi
Aula Natura Marjal de Gandian museo - 2,5 km / 1,5 mi
Gandia Golf Club - 2,5 km / 1,6 mi
L'Ahuirin ranta - 2,7 km / 1,7 mi
Canin ranta - 3,7 km / 2,3 mi
Colegiata de Santa María Gandían kirkko - 4,6 km / 2,8 mi
Gandian arkeologinen museo - 4,6 km / 2,9 mi
Palacio Ducal de Gandía - 4,7 km / 2,9 mi
Daimuzin ranta - 4,7 km / 2,9 mi
Casa de Cultura Marqués González de Quirós - 4,9 km / 3 mi
Gandian kansainvälinen yliopisto - 4,9 km / 3,1 mi
Playa de Xeraco - 8,5 km / 5,3 mi

Lähin suuri lentokenttä on Valencia (VLC) - 78,9 km / 49 mi

Käytössäsi on ympäri vuorokauden auki oleva vastaanotto, kielitaitoinen henkilökunta ja matkatavarasäilytys. Tämä hotelli tarjoaa asiakkailleen 580 neliömetriä kokoustiloja, joihin kuuluu konferenssitila ja kokoushuoneita. Palveluihin kuuluu maksullinen omatoiminen pysäköinti. Hotellin tarjoamiin harrastuksiin/mukavuuksiin kuuluu ulkouima-allas, sisäuima-allas ja kuumavesiallas. Tämän hotellin palveluihin kuuluu ilmainen langaton internetyhteys, concierge-palvelut ja pelihalli/-huone. Hotellin ravintola on hyvä paikka lounaan ja illallisen nauttimiseen. Palveluihin kuuluu myös kahvila ja huonepalvelu (rajoitettuina aikoina). Palveluihin kuuluu myös baari/aulabaari ja allasbaari, joissa voit rentoutua raikkaan juoman parissa. Majoituspaikka on suljettu 15. lokakuuta – 11. helmikuuta.
  • Katettu omatoiminen pysäköinti: 12 EUR per päivä
  • Vauvansänky: 4.0 EUR per päivä
  • Lämmitetyn uima-altaan ylläpitomaksu: 1.5 EUR per päivä

Yllä oleva luettelo ei ehkä kata kaikkea. Maksut ja takuumaksut eivät välttämättä sisällä veroja, ja ne saattavat muuttua.

  • Kansallisten määräysten vuoksi käteismaksut eivät voi ylittää 1000 EUR:n suuruista summaa tässä majoituspaikassa. Saat lisätietoja asiasta ottamalla yhteyttä majoituspaikkaan varausvahvistuksessa olevien tietojen avulla.
  • Vain sisäänkirjautuneet asiakkaat saavat oleskella huoneissa.
  • Majoituspaikassa on tarjolla yhdistettäviä/vierekkäisiä huoneita, joiden saatavuus on rajoitettua. Niitä voi pyytää ottamalla yhteyttä majoituspaikkaan. Yhteystiedot löytyvät varausvahvistuksesta.

Hotel Principal affiliated to RH Hotels kartta

Osoite

Hotel Principal affiliated to RH Hotels

Gandia, Espanja

N 39.000657 E -0.16369

Suunnittele matkasi AI-Amelian kanssa