1 / 90

Club Porto Amore Hotel

Alanya, Turkki

Hotellista

Club Porto Amore Hotel sijaitsee merenrannalla, ja Ancient City Iotape ja Aysultan Kadınlar Plajı sijaitsevat 5 minuutin ajomatkan päässä. Tämä rannalla sijaitseva hotelli sijaitsee 38,8 km:n päässä kohteesta Kleopatran ranta ja 37,6 km:n päässä kohteesta Oba Stadı. Tässä majoituspaikassa on 45 ilmastoitua huonetta, joissa on lämmitetyt lattiat ja LCD-televisio. Jokaisessa huoneessa on parveke. Mukavuuksiin kuuluu satelliittikanavat sekä ilmainen langaton internetyhteys. Huone siivotaan päivittäin. Huoneissa on tallelokero ja työpöytä. Etäisyydet pyöristetään lähimpään 0,1 mailiin ja kilometriin.

Aysultan Kadınlar Plajı - 1,5 km / 0,9 mi
Ancient City Iotape - 1,8 km / 1,1 mi
Bıçkıcı Manastırı - 6,1 km / 3,8 mi
Gazipaşan satama - 8,4 km / 5,2 mi
Selinus Antik Kenti - 9,8 km / 6,1 mi
Selinus Plajı - 9,8 km / 6,1 mi
Doğal Havuzlar - 11,3 km / 7 mi
Muz Deniz Plajı - 11,3 km / 7 mi
Koru Plaj - 11,5 km / 7,1 mi
Mavi Lagün - 14 km / 8,7 mi
Maçar Plaj - 15,1 km / 9,4 mi
Yalan Dünyan luola - 17,9 km / 11,1 mi
Karagedik Plajı - 21,7 km / 13,5 mi
Mahmutlarin ranta - 24,6 km / 15,3 mi
Mahmutlarin kellotorni - 25,9 km / 16,1 mi

Lähin suuri lentokenttä on Gazipaşa (GZP-Gazipaşa - Alanya) - 5,4 km / 3,3 mi

Käytössäsi on kuivapesula-/pesulapalvelut, ympäri vuorokauden auki oleva vastaanotto ja kielitaitoinen henkilökunta. Palveluihin kuuluu ilmainen valet-pysäköinti. Voit rentoutua kylpylässä, jonka palveluihin sisältyvät muun muassa hierontapalvelut, vartalohoidot ja kasvohoidot. Vietä rento päivä rannalla. Jos haluat vaihtelua auringonottoon, hotellista löytyvät myös seuraavat palvelut: ulkouima-allas ja sisäuima-allas. Tämän hotellin palveluihin kuuluu muun muassa ilmainen langaton internetyhteys, concierge-palvelut ja hääpalvelut. Nauti ruoista tämän hotellin monissa ruokailupaikoissa, joihin kuuluu 2 ravintolaa ja kahvila. Hotelli järjestää ilmaiset kutsut, joilla voit tavata muita asiakkaita. Kutsut järjestetään päivittäin. Rentoudu nauttimalla pari drinkkiä baarissa or rantabaarissa. Ilmainen tilauksen mukaan valmistettu aamiainen tarjoillaan päivittäin klo 7.00–11.30.
  • Hierontapalvelut ja kylpylähoidot tulee varata etukäteen. Varauksen voi tehdä ottamalla majoituspaikkaan yhteyttä ennen saapumista soittamalla varausvahvistuksessa olevaan numeroon.
  • Lemmikkejä saa tuoda vain tiettyihin huoneisiin, ja voimassa on myös muita lemmikkejä koskevia rajoituksia. Asiakkaat voivat pyytää tällaista huonetta ottamalla yhteyttä suoraan majoituspaikkaan käyttämällä varausvahvistuksessa olevia yhteystietoja.
  • Autoa suositellaan tähän majoituspaikkaan pääsemiseksi.
  • Kaikki maksut voidaan maksaa käteisettömillä maksutavoilla, ja asiakkaat voivat päästä huoneeseen mobiililaitteella.
  • Kontaktiton uloskirjautuminen on saatavilla.

Club Porto Amore Hotel kartta

Osoite

Club Porto Amore Hotel

Gazipasa, Turkki

N 36.309041 E 32.251297

Suunnittele matkasi AI-Amelian kanssa