1 / 48

Emeralda Resort Ninh Binh

Hotellista

Emeralda Resort Ninh Binh sijaitsee järvenrannalla, ja Tràng Anin kansallismaisema ja Van Longin kosteikon luonnonsuojelualue sijaitsevat 15 minuutin ajomatkan päässä. Tämä tasokas lomakeskus sijaitsee 16 km:n päässä kohteesta Ninh Binhin kävelykatu ja 23,7 km:n päässä kohteesta Tam Cốc - Bích Động. Kaikissa 172 huoneessa on ilmastointi, minibaari sekä LCD-televisio. Jokaisessa huoneessa on parveke. Käytössäsi on satelliittikanavat ja ilmainen internetyhteys (langaton ja kiinteä). Omasta kylpyhuoneesta löytyy erillinen kylpyamme ja suihku, poreamme ja sadesuihkupää. Käytössäsi on ilmainen kiinteä internetyhteys, business center ja ilmaiset sanomalehdet aulassa. Tämä lomakeskus tarjoaa asiakkailleen seuraavat kokoustilat: konferenssikeskus ja kokoushuoneita. Asiakkailla on käytössään maksulliset lentokenttäkuljetukset (saatavilla ympäri vuorokauden) ja maksulliset kuljetukset rautatieasemalta majoituspaikkaan. Voit rentoutua täyden palvelun kylpylässä, jonka palveluihin sisältyvät muun muassa hierontapalvelut, vartalohoidot ja kasvohoidot. Paikan päällä on lisäksi ulkouima-allas, sisäuima-allas sekä sauna. Tämän lomakeskuksen palveluihin kuuluu muun muassa ilmainen langaton internetyhteys, concierge-palvelut ja kampaamo. Nauti ruoista lomakeskuksen ravintolassa nimeltä Organic, joka on yksi majoituspaikan 3 ravintolasta. Palveluihin kuuluu myös huonepalvelu (rajoitettuina aikoina) ja kahvila. Rentoudu nauttimalla pari drinkkiä baarissa or allasbaarissa. Maksullinen buffetaamiainen on tarjolla päivittäin.

Majoituspaikka veloittaa seuraavat maksut:

  • Jouluaaton (24.12.) gaalaillallinen per aikuinen: 70 USD

Tässä on mainittu kaikki majoituspaikan meille ilmoittamat maksut.

  • Maksu buffetaamiaisesta: noin 20 USD aikuisille ja 10 USD lapsille
  • Lentokenttäkuljetusmaksu: 98 USD per ajoneuvo yhteen suuntaan
  • Lisävuode: 50.0 USD per yö

Yllä oleva luettelo ei ehkä kata kaikkea. Maksut ja takuumaksut eivät välttämättä sisällä veroja, ja ne saattavat muuttua.

  • Hierontapalvelut ja kylpylähoidot tulee varata etukäteen. Varauksen voi tehdä ottamalla majoituspaikkaan yhteyttä ennen saapumista soittamalla varausvahvistuksessa olevaan numeroon.
  • Yksi korkeintaan 5 vuotta vanha lapsi voi majoittua ilmaiseksi, kun hän käyttää vanhemman tai huoltajan huoneessa olevia sänkyjä.
  • Vain sisäänkirjautuneet asiakkaat saavat oleskella huoneissa.

Emeralda Resort Ninh Binh kartta

Osoite

Emeralda Resort Ninh Binh

Gia Vien, Vietnam

N 20.358116 E 105.881038

Suunnittele matkasi AI-Amelian kanssa