1 / 75

Hotellista

Eden Hotel sijaitsee keskustassa, ja Junkernschänke ja Haus Börner 15 minuutin kävelymatkan päässä. Tämä tasokas hotelli sijaitsee 1 km:n päässä kohteesta Bismarckhäuschen ja 1,7 km:n päässä kohteesta Pyhän Johanneksen kirkko. Tässä majoituspaikassa on 100 yksilöllisesti sisustettua huonetta, joiden varusteluun kuuluu muun muassa jääkaappi ja äly-tv:t. Mukavuuksiin kuuluu taulutelevisio ja digitaalikanavat. Käytössäsi on myös ilmainen kiinteä internetyhteys. Huoneissa on oma kylpyhuone, ja sen varusteluun kuuluu ilmaiset hygieniatuotteet ja hiustenkuivaaja. Varusteluun kuuluu puhelin, tallelokero (johon mahtuu kannettava tietokone) ja työpöytä. Etäisyydet pyöristetään lähimpään 0,1 mailiin ja kilometriin.

Bismarckturm - 0,8 km / 0,5 mi
Junkernschänke - 0,9 km / 0,5 mi
Haus Börner - 0,9 km / 0,5 mi
Gänseliesel - 0,9 km / 0,5 mi
Old Town Hall Goettingen - 0,9 km / 0,6 mi
Bismarckhäuschen - 1 km / 0,6 mi
Pyhän Johanneksen kirkko - 1 km / 0,6 mi
Old Botanic Garden Goettingen - 1,2 km / 0,8 mi
Georg-August University of Goettingen (yliopisto) - 1,7 km / 1 mi
Hainberg-Observatorium - 3 km / 1,8 mi
Münden Nature Park - 4,8 km / 3 mi
Hardenbergin linnan rauniot - 15 km / 9,3 mi
Solling-Vogler Nature Park - 16,3 km / 10,1 mi
Eichsfeld-Hainich-Werratal Nature Park - 16,8 km / 10,4 mi
Hansteinin linna - 23,5 km / 14,6 mi

Lähimmät lentokentät ovat:
Kassel (KSF-Calden) - 61,9 km / 38,5 mi
Hannover (HAJ) - 136,1 km / 84,6 mi

Majoituspaikan ensisijainen lentokenttä on Hannover (HAJ).

Käytössäsi on business center, ilmaiset sanomalehdet aulassa ja kuivapesula-/pesulapalvelut. Tämä hotelli tarjoaa asiakkailleen 35 neliömetriä kokoustiloja, joihin kuuluu konferenssikeskus ja kokoushuoneita. Palveluihin kuuluu ilmainen pysäköinti. Voit rentoutua ja hemmotella itseäsi palveluihin kuuluvassa täyden palvelun kylpylässä. Paikan päällä on lisäksi sisäuima-allas, sauna sekä kuntosali. Tämän hotellin palveluihin kuuluu muun muassa concierge-palvelut, pelihalli/-huone ja takka aulassa. Tämän hotellissa ravintolan, La Locanda, joka on yksi sen 2 ravintolasta, erikoisuuksiin kuuluu italialainen keittiö. Palveluihin kuuluu myös huonepalvelu (rajoitettuina aikoina). Hotelstars-unioni määrittää majoituspaikkojen virallisen tähtiluokituksen maassa: Saksa. Tämän majoituspaikan tähtiluokitus on 4 stars.
  • Uima-altaan aukioloajat: klo 6.00–22.00.
  • Vain sisäänkirjautuneet asiakkaat saavat oleskella huoneissa.
  • Majoituspaikassa on tarjolla yhdistettäviä/vierekkäisiä huoneita, joiden saatavuus on rajoitettua. Niitä voi pyytää ottamalla yhteyttä majoituspaikkaan. Yhteystiedot löytyvät varausvahvistuksesta.

Eden Hotel kartta

Osoite

Eden Hotel

Göttingen, Saksa

N 51.526 E 9.9384

Suunnittele matkasi AI-Amelian kanssa