1 / 46

Green Turtle Club Resort & Marina

Bahaman ulkosaaret, Bahama

Hotellista

Green Turtle Club Resort & Marina sijaitsee rannalla, joten Lucayan Archipelago löytyy kivenheiton päästä ja Coco Bayn lomakeskus puolestaan vain 2 minuutin ajomatkan päästä majoituspaikasta. Tämä rannalla sijaitseva hotelli sijaitsee 1,8 km:n päässä kohteesta Albert Lowe Museum ja 2,5 km:n päässä kohteesta Gillam Bay. Kaikissa 31 huoneessa on ilmastointi, jääkaappi sekä taulutelevisio. Jokaisessa huoneessa on patio. Huoneissa on oma kylpyhuone, ja sen varusteluun kuuluu suihku, ilmaiset hygieniatuotteet ja hiustenkuivaaja. Varusteluun kuuluu puhelin, työpöytä ja kahvin-/vedenkeitin. Etäisyydet pyöristetään lähimpään 0,1 mailiin ja kilometriin.

Lucayan Archipelago - 0,1 km / 0,1 mi
Coco Bayn lomakeskus - 1,3 km / 0,8 mi
Gillam Bay - 3,6 km / 2,3 mi
Albert Lowe Museum - 4,2 km / 2,6 mi
Guana Cay Beach - 30,8 km / 19,1 mi
Abaco Beach - 39,7 km / 24,7 mi
Marsh Harbour - 48,6 km / 30,2 mi
Tahiti Beach - 49,3 km / 30,7 mi
Abaco Marina - 50,5 km / 31,4 mi

Käytössäsi on matkatavarasäilytys, pyykinpesutilat ja kirjasto. Palveluihin kuuluu ilmainen pysäköinti. Nauti auringosta hotellin yksityisellä rannalla. Myös ulkouima-allas kuuluu palveluihin. Tämän hotellin palveluihin kuuluu muun muassa concierge-palvelut, lahjatavaraliikkeitä/lehtikioskeja ja hääpalvelut. Green Turtle Club palvelee majoituspaikan asiakkaita tai voit hyödyntää majoituspaikan myymälän. Rentoudu nauttimalla pari drinkkiä baarissa or allasbaarissa. Aamiainen saatavilla maksusta.
  • Maksu aamiaisesta: noin 9.95–13.95 USD per henkilö
  • Vauvansänky: 25.0 USD per yö
  • Lisävuode: 25.0 USD per yö

Yllä oleva luettelo ei ehkä kata kaikkea. Maksut ja takuumaksut eivät välttämättä sisällä veroja, ja ne saattavat muuttua.

  • Korkeintaan 11 vuotta vanhat lapset voivat majoittua ilmaiseksi, kun he käyttävät vanhemman tai huoltajan huoneessa olevia sänkyjä.
  • Majoituspaikassa on tarjolla yhdistettäviä/vierekkäisiä huoneita, joiden saatavuus on rajoitettua. Niitä voi pyytää ottamalla yhteyttä majoituspaikkaan. Yhteystiedot löytyvät varausvahvistuksesta.
  • Tämä majoituspaikka ei salli lemmikkejä ja avustajaeläimiä.
  • Kaikki maksut voidaan maksaa käteisettömillä maksutavoilla.

Green Turtle Club Resort & Marina kartta

Osoite

Green Turtle Club Resort & Marina

Green Turtle Cay, Abaco-saaret, Bahamasaaret

N 26.780871 E -77.327444

Suunnittele matkasi AI-Amelian kanssa