1 / 84

Becquer Hotel Guadalajara

Guadalajara , Meksiko

Hotellista

Expo Guadalajara (messukeskus) ja Avienda Chapultepec sijaitsevat 5 minuutin ajomatkan päässä majoituspaikasta. Tämä hotelli sijaitsee 2,8 km:n päässä kohteesta Plaza del Sol ja 4,2 km:n päässä kohteesta La Minerva -patsas. Kaikissa 54 huoneessa on ilmastointi, minibaari sekä äly-tv:t. Mukavuuksiin kuuluu digitaalikanavat sekä ilmainen langaton internetyhteys. Huoneissa on oma kylpyhuone, ja sen varusteluun kuuluu hiustenkuivaaja ja kylpytakit. Varusteluun kuuluu puhelin, tallelokero ja työpöytä. Etäisyydet pyöristetään lähimpään 0,1 mailiin ja kilometriin.

Glorieta Chapalita - 0,5 km / 0,3 mi
La Estampida -patsas - 0,5 km / 0,3 mi
La Gran Plaza -ostoskeskus - 1,2 km / 0,7 mi
Agua Caliente - 1,2 km / 0,7 mi
La Minerva -patsas - 1,6 km / 1 mi
Cámara Nacional de Comercio - 1,9 km / 1,2 mi
Los Arcos de Guadalajara - 2,1 km / 1,3 mi
Expo Guadalajara (messukeskus) - 2,1 km / 1,3 mi
World Trade Center - 2,3 km / 1,4 mi
Plaza del Sol - 2,9 km / 1,8 mi
Yhdysvaltain hallituksen viisumihakijakeskus - 3,1 km / 1,9 mi
Majestic Casino - 3,2 km / 2 mi
Teatro Galeríasin teatteri - 3,2 km / 2 mi
Universidad Autónoma de Guadalajara - 3,4 km / 2,1 mi
Poikasankareiden monumentti - 3,5 km / 2,2 mi

Lähin suuri lentokenttä on Guadalajara, Jalisco, Meksiko (GDL-Don Miguel Hidalgo y Costillan kansainvälinen lentoasema) - 22,5 km / 14 mi

Käytössäsi on ympäri vuorokauden auki oleva business center, ympäri vuorokauden auki oleva vastaanotto ja tallelokero vastaanotossa. Tämä hotelli tarjoaa asiakkailleen seuraavat kokoustilat: konferenssikeskus ja 3 kokoushuonetta. Palveluihin kuuluu ilmainen pysäköinti. Hyödynnä kuntosali ja kattoterassi. Becquer Hotel Guadalajara tarjoaa asiakkailleen ravintolan. Päätä päiväsi nauttimalla muutama drinkki baarissa. Ilmainen täysi aamiainen tarjoillaan päivittäin klo 7.30–11.00.
  • Lemmikit: 400 MXN per lemmikki per yö

Yllä oleva luettelo ei ehkä kata kaikkea. Maksut ja takuumaksut eivät välttämättä sisällä veroja, ja ne saattavat muuttua.

  • Kylpylähoidot tulee varata etukäteen. Varauksen voi tehdä ottamalla majoituspaikkaan yhteyttä ennen saapumista soittamalla varausvahvistuksessa olevaan numeroon.
  • Lemmikkejä saa tuoda vain tiettyihin huoneisiin, ja myös muita lemmikkejä koskevia rajoituksia sovelletaan (saat lisätietoja lemmikeistä veloitettavista maksuista lisämaksuja koskevasta osiosta). Asiakkaat voivat pyytää tällaista huonetta ottamalla yhteyttä suoraan majoituspaikkaan käyttämällä varausvahvistuksessa olevia yhteystietoja.
  • Kaikki maksut voidaan maksaa käteisettömillä maksutavoilla.
  • Tämä majoituspaikka toivottaa tervetulleiksi kaikki asiakkaat seksuaaliseen suuntautumiseen tai sukupuoli-identiteettiin katsomatta (LGBTQ+ -ystävällinen).

Becquer Hotel Guadalajara kartta

Osoite

Becquer Hotel Guadalajara

Guadalajara, Jalisco, Meksiko

N 20.666622 E -103.39808

Suunnittele matkasi AI-Amelian kanssa