1 / 31

Hotel Universo Guadalajara

Guadalajara , Meksiko

Hotellista

Hotel Universo Guadalajara sijaitsee keskustassa, ja Guadalajaran katedraali sijaitsee 5 minuutin kävelymatkan päässä ja Teatro Degollado 5 minuutin kävelymatkan päässä. Tämä hotelli sijaitsee 6,6 km:n päässä kohteesta Expo Guadalajara (messukeskus) ja 10,7 km:n päässä kohteesta Andaresin ostoskeskus. Kaikkien 131 huoneen mukavuuksiin kuuluu ilmastointi. Mukavuuksiin kuuluu kaapelikanavat sekä ilmainen langaton internetyhteys. Käytössäsi on kylpyhuone, jossa on suihku. Huone siivotaan päivittäin. Huoneissa on puhelin. Käytössäsi on kuivapesula-/pesulapalvelut, ympäri vuorokauden auki oleva vastaanotto ja matkatavarasäilytys. Palveluihin kuuluu ilmainen pysäköinti. Seuraavat palvelut ovat saatavilla: ilmainen langaton internetyhteys ja kiertoajelu-/lippupalvelu. Majoituspaikan ravintola, Galaxia, on hyvä paikka lounaan tai illallisen nauttimiseen; ravintolan erikoisuuksiin kuuluu meksikolainen keittiö. Palveluihin kuuluu myös huonepalvelu (rajoitettuina aikoina). Maksullinen buffetaamiainen tarjotaan päivittäin klo 8.00–12.00.

  • Maksu buffetaamiaisesta: noin 150 MXN aikuisille ja 130 MXN lapsille

Yllä oleva luettelo ei ehkä kata kaikkea. Maksut ja takuumaksut eivät välttämättä sisällä veroja, ja ne saattavat muuttua.

  • Tämä majoituspaikka ei salli lemmikkejä ja avustajaeläimiä.
  • Kontaktiton uloskirjautuminen on saatavilla.
  • Tämä majoituspaikka toivottaa tervetulleiksi kaikki asiakkaat seksuaaliseen suuntautumiseen tai sukupuoli-identiteettiin katsomatta (LGBTQ+ -ystävällinen).

Hotel Universo Guadalajara kartta

Osoite

Hotel Universo Guadalajara

Guadalajara, Jalisco, Meksiko

N 20.674444 E -103.344961

Suunnittele matkasi AI-Amelian kanssa