1 / 77

Mon Chéri Cruises

Hanoi, Vietnam

Hotellista

Tämä alus lähtee kaupungista Ha Long, ja purjehtii ainakin osan aikaa matkastasi.   Kaikissa 18 huoneessa on ilmastointi, jääkaappi sekä taulutelevisio. Mukavuuksiin kuuluu kaapelikanavat sekä ilmainen langaton internetyhteys. Kylpyhuoneesta löytyy ilmaiset hygieniatuotteet ja hiustenkuivaaja. Varusteluun kuuluu puhelin, tallelokero ja työpöytä. Käytössäsi on ympäri vuorokauden auki oleva vastaanotto, matkatavarasäilytys ja tallelokero vastaanotossa. Hyödynnä lentokenttäkuljetukset (saatavilla ympäri vuorokauden). Hemmottele itseäsi kylpylässä, jonka hoitoihin kuuluu muun muassa hierontapalvelut. Käytössäsi on myös kuntokeskus. Tämän risteilyaluksen palveluihin kuuluu ilmainen langaton internetyhteys, concierge-palvelut ja televisio yleisissä tiloissa. Lähistöllä sijaitseville nähtävyyksille pääsee helposti alueellisilla kuljetuksilla (lisämaksusta). Majoituspaikan ravintola, Restaurant, tarjoaa näkymän valtamerelle; ravintolan erikoisuuksiin kuuluu paikallinen ja kansainvälinen keittiö. Palveluihin kuuluu myös ympärivuorokautinen huonepalvelu. Haluatko rentoutua? Nauti muutama drinkki 2 baarissa.

Majoituspaikka veloittaa seuraavat maksut:

  • Jouluaaton (24.12.) gaalaillallinen per aikuinen: 1155000 VND
  • Uudenvuodenpäivän gaalaillallinen per aikuinen: 1155000 VND
  • Uudenvuodenpäivän (1.1.) gaalaillallinen per lapsi: 578000 VND (yläikäraja: 11 vuotta)

Tässä on mainittu kaikki majoituspaikan meille ilmoittamat maksut.

  • Lentokenttäkuljetusmaksu: 40 VND per henkilö menopaluu
  • Lentokenttäkuljetusmaksu per lapsi: 40 VND (menopaluu)

Yllä oleva luettelo ei ehkä kata kaikkea. Maksut ja takuumaksut eivät välttämättä sisällä veroja, ja ne saattavat muuttua.

  • Yksi korkeintaan 4 vuotta vanha lapsi voi majoittua ilmaiseksi, kun hän käyttää vanhemman tai huoltajan huoneessa olevia sänkyjä.
  • Vain sisäänkirjautuneet asiakkaat saavat oleskella huoneissa.

Mon Chéri Cruises kartta

Osoite

Mon Chéri Cruises

Ha Long, Vietnam

N 20.956686 E 107.057168

Suunnittele matkasi AI-Amelian kanssa