1 / 46

Chio Hotel and Apartment

Hotellista

Melinh Plaza ja Thanh Chuong Viet -palatsi sijaitsevat 15 minuutin ajomatkan päässä majoituspaikasta. Tämä hotelli sijaitsee 23 km:n päässä kohteesta West Lake ja 12,4 km:n päässä kohteesta Vantri Golf Club. Kaikissa 28 huoneessa on ilmastointi, jääkaappi sekä minibaari. Mukavuuksiin kuuluu taulutelevisio ja kaapelikanavat. Käytössäsi on myös ilmainen langaton internetyhteys. Kylpyhuoneesta löytyy ilmaiset hygieniatuotteet ja hiustenkuivaaja. Huone siivotaan päivittäin. Huoneissa on tallelokero ja työpöytä. Käytössäsi on ympäri vuorokauden auki oleva business center, kuivapesula-/pesulapalvelut ja ympäri vuorokauden auki oleva vastaanotto. Hyödynnä lentokenttäkuljetukset (saatavilla ympäri vuorokauden). Hyödynnä terassi, puutarha ja ilmainen langaton internetyhteys. Tämän hotellin palveluihin kuuluu concierge-palvelut, lastenvahti (lisämaksusta) ja televisio yleisissä tiloissa. Hyödynnä kuljetukset 100 km säteellä. Tämä hotelli tarjoaa asiakkailleen ravintolan, kahvila ja huonepalvelun (rajoitettuina aikoina). Mannermainen aamiainen kuuluu hintaan.

  • Lentokenttäkuljetusmaksu: 100000 VND per ajoneuvo yhteen suuntaan
  • Kuljetuksen hinta per lapsi: 100000 VND (yhteen suuntaan), (max. ikä 10 vuoden ikäiset)
  • Lisävuode: 150000.0 VND per yöpyminen

Yllä oleva luettelo ei ehkä kata kaikkea. Maksut ja takuumaksut eivät välttämättä sisällä veroja, ja ne saattavat muuttua.

  • Enintään 7 korkeintaan 1 vuotta vanhaa lasta voi majoittua ilmaiseksi, kun he käyttävät vanhemman tai huoltajan huoneessa olevia sänkyjä.

Chio Hotel and Apartment kartta

Osoite

Chio Hotel and Apartment

Hanoi, Vietnam

N 21.215279 E 105.780544

Suunnittele matkasi AI-Amelian kanssa