1 / 30

Box Hotel

Hotellista

Ô Quan Chưởng -portti sijaitsee 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Đồng Xuânin markkinat 5 minuutin kävelymatkan päässä majoituspaikasta. Tämä kylpylälomalle soveltuva hotelli sijaitsee 0,9 km:n päässä kohteesta Thăng Long -vesinukketeatteri ja 1,1 km:n päässä kohteesta Hoàn Kiếmin järvi. Kaikkien 18 huoneen mukavuuksiin kuuluu ilmastointi. Maksuton internetyhteys (langaton ja kiinteä) kuuluu palveluihin. Käytössäsi on kylpyhuone, josta löytyy suihku ja ilmaiset hygieniatuotteet. Huone siivotaan päivittäin. Huoneissa on tallelokero ja ilmaiset sanomalehdet. Käytössäsi on tietokonepiste, ilmaiset sanomalehdet aulassa ja kuivapesula-/pesulapalvelut. Hyödynnä lentokenttäkuljetukset (saatavilla ympäri vuorokauden). Täyden palvelun kylpylässä voit rentoutua muun muassa hieronnassa. Tämän hotellin palveluihin kuuluu muun muassa ilmainen langaton internetyhteys, concierge-palvelut ja televisio yleisissä tiloissa. Lähistöllä sijaitseville nähtävyyksille pääsee helposti alueellisilla kuljetuksilla (lisämaksusta). Tämä hotelli tarjoaa asiakkailleen 20 ravintolaa. Palveluihin kuuluu myös ympärivuorokautinen huonepalvelu ja 20 kahvilaa. Hotellista löytyy 20 baaria, joissa voit rentoutua päivän päätteeksi.

  • Lentokenttäkuljetusmaksu: 360000 VND per ajoneuvo yhteen suuntaan

Yllä oleva luettelo ei ehkä kata kaikkea. Maksut ja takuumaksut eivät välttämättä sisällä veroja, ja ne saattavat muuttua.

  • Hierontapalvelut tulee varata etukäteen. Varauksen voi tehdä ottamalla majoituspaikkaan yhteyttä ennen saapumista soittamalla varausvahvistuksessa olevaan numeroon.
  • Vain sisäänkirjautuneet asiakkaat saavat oleskella huoneissa.
  • Kaikki maksut voidaan maksaa käteisettömillä maksutavoilla.
  • Sisäänkirjautumisen yhteydessä asiakkaiden on esitettävä todiste täydestä COVID-19-rokotesarjasta.
  • COVID-19-rokotustodistus vaaditaan kaikilta vähintään 12-vuotiailta asiakkailta, joiden on oltava täysin rokotettuja vähintään 14 päivää ennen sisäänkirjautumista.

Box Hotel kartta

Osoite

Box Hotel

Hanoi, Vietnam

N 21.036046 E 105.852236

Suunnittele matkasi AI-Amelian kanssa