1 / 43

Pension Waldoase Hirschbüchenkopf

Aachen, Saksa

Hotellista

Mukavuuksiin kuuluu satelliittikanavat sekä maksullinen langaton internetyhteys. Huoneissa on oma kylpyhuone, ja sen varusteluun kuuluu suihku, ilmaiset hygieniatuotteet ja hiustenkuivaaja. Käytössäsi on muun muassa tallelokero ja työpöytä, ja silitysrauta/-lauta on myös saatavilla pyynnöstä. Käytössäsi on ilmaiset sanomalehdet aulassa, matkatavarasäilytys ja tallelokero vastaanotossa. Asiakkailla on käytössään maksulliset lentokenttäkuljetukset ja maksulliset kuljetukset rautatieasemalta majoituspaikkaan. Vietä päivä rinteissä tai kokeile jotain muuta - muun muassa vuokrattavia polkupyöriä kuuluu hotellin palveluihin. Tämän majatalon palveluihin kuuluu muun muassa langaton internetyhteys (lisämaksusta), suksivarasto ja kiertoajelu-/lippupalvelu. Asiakkaat pääsevät lähistöllä sijaitseviin kohteisiin alueellisilla kuljetuksilla (lisämaksusta). Tämä majatalo tarjoaa asiakkailleen ravintolan. Palveluihin kuuluu myös huonepalvelu (rajoitettuina aikoina). Maksullinen buffetaamiainen on tarjolla päivittäin.

  • Majoituspaikassa on tarjolla yhdistettäviä/vierekkäisiä huoneita, joiden saatavuus on rajoitettua. Niitä voi pyytää ottamalla yhteyttä majoituspaikkaan. Yhteystiedot löytyvät varausvahvistuksesta.
  • Asiakkaat voivat järjestää lemmikkiensä majoituksen ottamalla yhteyttä suoraan majoituspaikkaan käyttämällä varausvahvistuksessa olevia yhteystietoja (lemmikeistä veloitetaan lisämaksuja, ja niistä löytyy lisätietoja lisämaksuja koskevassa osiossa).

Pension Waldoase Hirschbüchenkopf kartta

Osoite

Pension Waldoase Hirschbüchenkopf

Harzgerode, Saksa

N 51.63828 E 11.02591

Suunnittele matkasi AI-Amelian kanssa