1 / 7

Matkat kohteeseen Helsingborg

Siellä tanska on lähellä!

Tietoa kaupungista Helsingborg, alue Etelä-Ruotsi

Ruotsin yhdeksänneksi suurin kaupunki Helsingborg sijaitsee Juutinrauman rannalla. Täältä pääsee helposti lautalla Tanskan Helsingöriin. Myös Helsingborgissa on paljon tekemistä! Ostosmahdollisuudet ovat monien mielestä täällä vieläkin paremmat kuin Malmössä ja Kullagatanin ja Bruksgatanin kävelykatuja pitkin on todellinen ilo kävellä. Tarjolla on lukemattomia ravintoloita, joista monissa tarjotaan erittäin laadukasta ruokaa. Lapset pitävät varmasti Tropikarietista, missä voit tutustua esimerkiksi sademetsien ilmastoon ja niiden ötököihin ja pikkueläimiin. Kesällä kannattaa tutustua perinteikkääseen Fredriksdalsteaterniin, jossa voit ihastella Eva Rydbergin hienoja ulkoilmaesityksiä. Älä unohda Sofieroa ja sen kauniita puutarhoja.

Lähde Scandlinesin matkalle Helsingborgista Helsingöriin. Matkusta edestakaisin ja nauti hyvästä ateriasta lautan viihtyisässä ravintolassa. Lautasta ei tarvitse nousta maihin. Voit istua rauhassa nauttimassa ruoasta ja juomasta yhden tai kymmenen matkan ajan.

Pohjoissataman Kajpromenaden-kävelykadulla voit nauttia hyvän aterian ja drinkin katsellen merta suurista ikkunoista. Tunnelmallista ja toisenlaista Avoinna ympäri vuoden. Ruokalistalla on esimerkiksi Välimeren herkkuja, sushia ja grillattua ruokaa. Kesäaikaan näissä kortteleissa käy kuhina.

Helsingborg kartta

Suositut majoituspaikat kaupungissa Helsingborg

Amelia avatar
Tutustu Ameliaan, uuteen matkasuunnittelijaamme