1 / 28

Trang An Mountain View Homestay - Hostel

Hotellista

Trang An Mountain View Homestay - Hostel sijaitsee maaseudulla, ja Tràng Anin kansallismaisema ja Bich Dong Pagoda sijaitsevat 15 minuutin ajomatkan päässä. Tämä hostelli sijaitsee 9,8 km:n päässä kohteesta Tam Cốc - Bích Động ja 5,5 km:n päässä kohteesta Portti Trang Anin ekologiselle turistialueelle. Tässä majoituspaikassa on 12 yksilöllisesti sisustettua huonetta, joiden varusteluun kuuluu muun muassa takka. Jokaisessa huoneessa on kalustettu parveke tai terassi. Voit valmistaa aterioita jaetussa keittiössä. Ilmainen langaton internetyhteys pitää sinut yhteydessä verkkoon. Käytössäsi on express-sisäänkirjautuminen, express-uloskirjautuminen ja kuivapesula-/pesulapalvelut. Palveluihin kuuluu ilmainen pysäköinti. Hyödynnä polkupyörien vuokraus, terassi ja puutarha. Tämän hostellin palveluihin kuuluu ilmainen langaton internetyhteys ja kiertoajelu-/lippupalvelu. Tämä hostelli tarjoaa asiakkailleen 12 ravintolaa. Palveluihin kuuluu myös ympärivuorokautinen huonepalvelu ja 20 kahvilaa. Baarissa voit nauttia raikasta juotavaa.

  • Myöhäinen uloskirjautuminen on saatavilla lisämaksusta (saatavuuden mukaan)

Yllä oleva luettelo ei ehkä kata kaikkea. Maksut ja takuumaksut eivät välttämättä sisällä veroja, ja ne saattavat muuttua.

  • Majoituspaikassa on tarjolla yhdistettäviä/vierekkäisiä huoneita, joiden saatavuus on rajoitettua. Niitä voi pyytää ottamalla yhteyttä majoituspaikkaan. Yhteystiedot löytyvät varausvahvistuksesta.

Trang An Mountain View Homestay - Hostel kartta

Osoite

Trang An Mountain View Homestay - Hostel

Hoa Lu, Vietnam

N 20.245994 E 105.935272

Suunnittele matkasi AI-Amelian kanssa