1 / 54

Green Peace Bungalow

Hotellista

Green Peace Bungalow sijaitsee joenrantakadulla, ja Tràng Anin kansallismaisema sijaitsee 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Tam Cốc - Bích Động 5 minuutin kävelymatkan päässä. Tämä majatalo sijaitsee 1,6 km:n päässä kohteesta Thai Vin temppeli ja 6,5 km:n päässä kohteesta Thung Nhamin lintupuutarha. Kaikissa 8 huoneessa on ilmastointi ja minibaari. Jokaisessa huoneessa on patio. Ilmainen langaton internetyhteys pitää sinut yhteydessä verkkoon. Huoneissa on oma kylpyhuone, ja sen varusteluun kuuluu suihku, ilmaiset hygieniatuotteet ja bidee. Käytössäsi on kuivapesula-/pesulapalvelut, ympäri vuorokauden auki oleva vastaanotto ja matkatavarasäilytys. Käytössäsi on lentokenttäkuljetukset (saatavilla ympäri vuorokauden). Jos saavut autolla, voit pysäköidä helposti, sillä ilmainen pysäköinti kuuluu myös palveluihin. Hyödynnä ulkouima-allas, terassi ja puutarha. Tämän majatalon palveluihin kuuluu ilmainen langaton internetyhteys, concierge-palvelut ja kampaamo. Majatalon ravintola on hyvä paikka lounaan ja illallisen nauttimiseen. Palveluihin kuuluu myös huonepalvelu. Päätä päiväsi nauttimalla muutama drinkki baarissa. Ilmainen mukaan otettava aamiainen tarjoillaan päivittäin klo 7.30–9.00.

  • Lentokenttäkuljetusmaksu: 1600000 VND per ajoneuvo (yhteen suuntaan, korkeintaan 3 henkilöä)
  • Luottokorttimaksuista veloitetaan 5 %:n suuruinen lisämaksu

Yllä oleva luettelo ei ehkä kata kaikkea. Maksut ja takuumaksut eivät välttämättä sisällä veroja, ja ne saattavat muuttua.

  • Yksi korkeintaan 5 vuotta vanha lapsi voi majoittua ilmaiseksi, kun hän käyttää vanhemman tai huoltajan huoneessa olevia sänkyjä.

Green Peace Bungalow kartta

Osoite

Green Peace Bungalow

Hoa Lu, Vietnam

N 20.214638 E 105.934935

Suunnittele matkasi AI-Amelian kanssa