1 / 44

Kloster Hornbach

Kassel, Saksa

Hotellista

Mukavuuksiin kuuluu DVD-soitin, ja ilmainen langaton internetyhteys pitää sinut yhteydessä verkkoon. Omasta kylpyhuoneesta löytyy suihkun ja kylpyammeen yhdistelmä, syvä kylpyamme ja sadesuihkupää. Varusteluun kuuluu puhelin, tallelokero ja työpöytä. Käytössäsi on business center, express-sisäänkirjautuminen ja express-uloskirjautuminen. Käytössäsi on lentokenttäkuljetukset. Jos saavut autolla, voit pysäköidä helposti, sillä maksullinen omatoiminen pysäköinti kuuluu myös palveluihin. Täyden palvelun kylpylässä voit rentoutua esimerkiksi hieronnassa. Paikan päällä on lisäksi sisäuima-allas, sauna sekä polkupyörien vuokraus. Tämän hotellin palveluihin kuuluu ilmainen langaton internetyhteys, concierge-palvelut ja lastenvahti (lisämaksusta). Hotelli järjestää ilmaiset kutsut, joilla voit tavata muita asiakkaita. Kutsut järjestetään päivittäin. Päätä päiväsi nauttimalla muutama drinkki baarissa.

  • Hierontapalvelut ja kylpylähoidot tulee varata etukäteen. Varauksen voi tehdä ottamalla majoituspaikkaan yhteyttä ennen saapumista soittamalla varausvahvistuksessa olevaan numeroon.
  • Majoituspaikassa on tarjolla yhdistettäviä/vierekkäisiä huoneita, joiden saatavuus on rajoitettua. Niitä voi pyytää ottamalla yhteyttä majoituspaikkaan. Yhteystiedot löytyvät varausvahvistuksesta.
  • Kaikki maksut voidaan maksaa käteisettömillä maksutavoilla.

Kloster Hornbach kartta

Osoite

Kloster Hornbach

Hornbach, Saksa

N 49.18709 E 7.369083

Suunnittele matkasi AI-Amelian kanssa