1 / 53

Apartamentos Llobet Ibiza

Figueretas, Espanja

Hotellista

Ibizan satama ja Bossan ranta sijaitsevat 5 minuutin ajomatkan päässä majoituspaikasta. Tämä rannalla sijaitseva huoneistohotelli sijaitsee 4,2 km:n päässä kohteesta Talamancan ranta ja 7,6 km:n päässä kohteesta Figueretasin ranta. Tässä majoituspaikassa on 40 viihtyisää huonetta. Huoneiden varusteluun kuuluu muun muassa keittonurkkaus, jossa on jääkaappi ja liesi. Jokaisessa huoneessa on parveke tai terassi. Mukavuuksiin kuuluu 25-tuumainen taulutelevisio ja satelliittikanavat. Käytössäsi on myös ilmainen langaton internetyhteys. Varusteluun kuuluu puhelin, tallelokero (johon mahtuu kannettava tietokone) ja oleskelualue. Etäisyydet pyöristetään lähimpään 0,1 mailiin ja kilometriin.

Illa de ses Rates - 0,7 km / 0,5 mi
CRIC Ses Salines - 0,8 km / 0,5 mi
Bossan ranta - 0,9 km / 0,6 mi
Necropolis del Puig des Molins - 1,2 km / 0,7 mi
Baluard de Sant Pere - 1,5 km / 1 mi
Vara de Reyn kävelykatu - 1,5 km / 1 mi
Ibizan vanhakaupunki (Dalt Vila) - 1,5 km / 1 mi
Teatro Pereyra - 1,7 km / 1,1 mi
Baluard de Sant Jaume - 1,7 km / 1,1 mi
Botafochin venesatama - 1,7 km / 1,1 mi
Estadio de Fútbol Can Misses - 1,8 km / 1,1 mi
Ibizan nykytaiteen museo - 1,8 km / 1,1 mi
Hospital Can Misses - 1,8 km / 1,1 mi
Portal de Ses Taules - 1,9 km / 1,2 mi
Ibizan satama - 2 km / 1,2 mi

Lähin suuri lentokenttä on Ibiza (IBZ) - 6,5 km / 4 mi

Käytössäsi on kuivapesula-/pesulapalvelut, ympäri vuorokauden auki oleva vastaanotto ja kielitaitoinen henkilökunta. Palveluihin kuuluu maksullinen omatoiminen pysäköinti. Hotellin tarjoamiin harrastuksiin/mukavuuksiin kuuluu ulkouima-allas, kuntokeskus ja vuokrattavia polkupyöriä. Tämän huoneistohotellin palveluihin kuuluu ilmainen langaton internetyhteys ja concierge-palvelut. All Café palvelee majoituspaikan asiakkaita. Päätä päiväsi nauttimalla muutama drinkki baarissa.

Majoituspaikka veloittaa seuraavat maksut:

  • Paikallishallinto perii majoituspaikassa maksettavan veron. Vero on 50 % vähemmän 8:nnen majoituspaikassa vietetyn yön jälkeen. Alle 16-vuotiaiden lasten ei tarvitse maksaa tätä veroa. Muita poikkeuksia ja alennuksia saatetaan soveltaa. Lisätietoja saat ottamalla yhteyttä majoituspaikkaan varausvahvistuksessa olevia tietoja käyttäen.
  • Kaupungin perimä vero: 1.11.–30.4. välisenä aikana 0.55 EUR per henkilö per yö korkeintaan 9 yöltä ja 0.28 EUR sen jälkeen. Tätä veroa ei peritä alle 16 vuotta vanhoilta lapsilta.
  • Kaupungin perimä vero: 1.5.–31.10. välisenä aikana 2.20 EUR per henkilö per yö, korkeintaan 9 yöltä, ja 1.10 EUR sen jälkeen. Tätä veroa ei peritä alle 16 vuotta vanhoilta lapsilta.

Tässä on mainittu kaikki majoituspaikan meille ilmoittamat maksut.

  • Katettu omatoiminen pysäköinti: 10 EUR per päivä
  • Lemmikit: 15 EUR per lemmikki per päivä
  • Avustajaeläimistä ei veloiteta lisämaksuja
  • Myöhäinen uloskirjautuminen on saatavilla lisämaksusta (saatavuuden mukaan)

Yllä oleva luettelo ei ehkä kata kaikkea. Maksut ja takuumaksut eivät välttämättä sisällä veroja, ja ne saattavat muuttua.

  • Kansallisten määräysten vuoksi käteismaksut eivät voi ylittää 1000 EUR:n suuruista summaa tässä majoituspaikassa. Saat lisätietoja asiasta ottamalla yhteyttä majoituspaikkaan varausvahvistuksessa olevien tietojen avulla.
  • Kausiluontoinen ulkouima-allas avataan toukokuussa.
  • Yksi korkeintaan 11 vuotta vanha lapsi voi majoittua ilmaiseksi, kun hän käyttää vanhemman tai huoltajan huoneessa olevia sänkyjä.
  • Asiakkaat voivat järjestää lemmikkiensä majoituksen ottamalla yhteyttä suoraan majoituspaikkaan käyttämällä varausvahvistuksessa olevia yhteystietoja (lemmikeistä veloitetaan lisämaksuja, ja niistä löytyy lisätietoja lisämaksuja koskevassa osiossa).
  • Majoituspaikka siivotaan ammattimaisesti.

Apartamentos Llobet Ibiza kartta

Osoite

Apartamentos Llobet Ibiza

Ibiza, Espanja

N 38.90282 E 1.420397

Suunnittele matkasi AI-Amelian kanssa