1 / 47

Dimora Le Nove Fate

Bergamo, Italia

Hotellista

Mukavuuksiin kuuluu satelliittikanavat sekä ilmainen kiinteä internetyhteys. Huoneissa on oma kylpyhuone, ja sen varusteluun kuuluu suihku, sadesuihkupää ja ilmaiset hygieniatuotteet. Huoneissa on työpöytä ja minibaari. Käytössäsi on kuivapesula-/pesulapalvelut, matkatavarasäilytys ja pyykinpesutilat. Asiakkailla on käytössään maksulliset kuljetukset rautatieasemalta majoituspaikkaan sekä maksullinen omatoiminen pysäköinti. Hemmottele itseäsi kylpylässä, jonka hoitoihin kuuluu muun muassa hierontapalvelut ja nauti terassin tarjoamista upeista näköaloista. Tämän majatalon palveluihin kuuluu ilmainen langaton internetyhteys ja kiertoajelu-/lippupalvelu. Maksullinen buffetaamiainen on tarjolla päivittäin.

Majoituspaikka veloittaa seuraavat maksut:

  • Kaupunki perii majoituspaikassa maksettavan turistiveron. Vero on 6 % huoneen hinnasta (ei sisällä ALV:tä ja lisäpalveluja) mutta korkeintaan 4 EUR per henkilö per yö. Lisätietoja saat ottamalla yhteyttä majoituspaikkaan varausvahvistuksessa olevia tietoja käyttäen.

Tässä on mainittu kaikki majoituspaikan meille ilmoittamat maksut.

  • Kaikkien asiakkaiden, myös lasten, tulee olla läsnä sisäänkirjautumisen yhteydessä, ja heidän tulee näyttää virallinen kuvallinen henkilöllisyystodistus tai passi.
  • Kaikki maksut voidaan maksaa käteisettömillä maksutavoilla.
  • Kontaktiton sisäänkirjautuminen ja kontaktiton uloskirjautuminen ovat saatavilla.

Dimora Le Nove Fate kartta

Osoite

Dimora Le Nove Fate

Italian Alps, Senales, Italia

N 45.71515 E 9.629151

Suunnittele matkasi AI-Amelian kanssa