1 / 54

Hotel Tirolerhof

Bolzano, Italia

Hotellista

Käytössäsi on kuivapesula-/pesulapalvelut, ympäri vuorokauden auki oleva vastaanotto ja kielitaitoinen henkilökunta. Hintaan kuuluu kuljetukset rautatieasemalta majoituspaikkaan, ja saatavilla on myös ilmainen pysäköinti. Palveluihin kuuluu myös sisäuima-allas ja sauna, joista voit nauttia kiireisen päivän jälkeen rinteissä. Tämän hotellin palveluihin kuuluu ilmainen langaton internetyhteys, suksivarasto ja kiertoajelu-/lippupalvelu. Ilmaisten hiihtokuljetusten avulla rinteisiin pääsee helposti.

  • Kaikkien asiakkaiden, myös lasten, tulee olla läsnä sisäänkirjautumisen yhteydessä, ja heidän tulee näyttää virallinen kuvallinen henkilöllisyystodistus tai passi.
  • Lemmikkejä saa tuoda vain tiettyihin huoneisiin, ja myös muita lemmikkejä koskevia rajoituksia sovelletaan (saat lisätietoja lemmikeistä veloitettavista maksuista lisämaksuja koskevasta osiosta). Asiakkaat voivat pyytää tällaista huonetta ottamalla yhteyttä suoraan majoituspaikkaan käyttämällä varausvahvistuksessa olevia yhteystietoja.
  • Pysäköintialueella on korkeusrajoituksia.

Hotel Tirolerhof kartta

Osoite

Hotel Tirolerhof

Italian Alps, Senales, Italia

N 46.81326 E 11.93529

Suunnittele matkasi AI-Amelian kanssa